MTV Video Music Awards 2015: cele mai bune momente FOTO VIDEO

MTV Video
Music Awards 2015: cele mai bune momente FOTO VIDEO

Miley Cyrus prezentat gala MTV VMA 2015 FOTO Getty Images

MTV Video Music Awards 2015. Reunirea pe scenă a cântăreţei Taylor Swift cu rapperul Kany West, care a anunţat că vrea să candideze la prezidenţiale în 2020, disputa dintre Nicky Minaj şi Miley Cyrus, precum şi numeroasele ţinute sumare şi extravagante purtate de cea din urmă sunt doar câteva dintre momentele notabile petrecute la cea de-a 32-a ediţie a premiilor MTV.

Ştiri pe aceeaşi temă
După ce la ediţia din 2009 a premiilor VMA, rapperul Kanye West i-a smuls microfonul din mână cântăreţei Taylor Swift, spunând că trofeul câştigat de ea ar fi trebuit să ajungă la Beyonce, cei doi artişti s-au reunit pe scenă, creând un moment special în istoria galelor MTV.
Kanye West a fost recompensat cu premiul Video Vanguard, creat în memoria lui Michael Jackson, iar trofeul i-a fost înmânat chiat de Taylor Swift.
 
„Toată lumea este la curent cu scandaloasa noastră întâlnire de la VMA 2009, dar există un lucru pe care nu-l cunoaşteţi: albumul lui Kanye West «College Dropout» este primul pe care eu l-am cumpărat de pe iTunes», a declarat Taylor Swift, citată de Mediafax.
 
„Am un mesaj pentru toţi câştigătorii din această seară - sunt foarte fericită pentru voi şi pentru faptul că veţi fi lăsaţi să vă terminaţi discursurile de mulţumire, însă Kanye West are una dintre cele mai mari cariere din toate timpurile", a mai spus cântăreaţa în glumă, referindu-se la incident la gala MTV VMA din 2009.

Kanye West: „Voi candida la prezidenţiale“

La rândul său, Kanye West a mărturisit: „Dacă aş fi avut o fiică atunci când am urcat pe scenă şi am smuls microfonul din mâinile altcuiva....ei bine, după acea seară, scena a dispărut, dar efectul avut asupra oamenilor a rămas“. Rapperul american şi-a încheiat discursul, care a durat 11 minute, anunţându-şi fanii că va candida la prezidenţiale în anul 2020.
 
Referitor la videoclipul piesei „Bad Blood“, pentru care Taylor Swift a fost recomensată cu trofeul pentru Cel mai bun videoclip al anului, cântăreaţa a spus: „Ştiu că au fost multe discuţii despre ce vrea să spună acest videoclip, dar eu sunt pur şi simplu fericită că în anul 2015 trăim într-o lume în care băieţii pot să se joace de-a prinţesele şi fetele de-a soldaţii“.
 

Justin Bieber, în lacrimi

După o pauză de doi ani, artistul canadian Justin Bieber a revenit pe scena de la MTV VMA 2015, unde a interpretat două piese, printre care şi cel mai nou single al său, „What Do You Mean?“, lansat vineri, 28 august. Copleşit de emoţie după ce a văzut cât de iubit este de fanii săi, artistul şi-a încheiat recitalul în lacrimi.

Reacţia fanilor săi l-a lăsat pe Justin Bieber în lacrimi FOTO Daily Mail

Cea mai notabilă prezenţă a serii a fost, fără doar şi poate, Miley Cyrus, gazda show-ului. Cântăreaţa a schimbat nenumărate ţinute, care mai de care mai provocatoare, şi şi-a arătat, în mod „accidental“ sânii către public.

Nicki Minaj, atac la adresa lui Miley Cyrus

Nicki  Minaj, care a câştigat trofeul pentru Cel mai bun videoclip hip-hop („Anaconda“) a profitat de timpul alocat discurusul său de mulţumire pentru a lansat un atac la adresa lui Miley Cyrus. „Şi acum să ne întoarcem la nesimţita asta, care are o grămadă de lucruri de spus despre mine în presă. La ce bun, Miley“?, a spus furioasă Nicki Minaj, îndreptându-şi atenţia către gazda show-ului.

Deşi a fost luată prin surprindere, Miley Cyrus a aplanat rapid conflictul, replicând: „Toţi de aici facem parte din industria asta, toţi acordăm interviuri şi ştim cum sunt acestea manipulate. Felicitări pentru trofeu, Nicki“. Minaj a încercat să-i mai adreseze câteva cuvinte colegei sale de breaslă, însă, potrivit „Billboard“, microfonul acesteia a fost dezactivat.

Schimbul de replici între cele două artiste vine după ce Nicki Minaj s-a plâns, pe reţelele sociale, că piesa sa, „Anaconda“ nu a fost nominalizată pentru Cel mai bun videoclip al anului. În urmă cu câteva zile, într-un interviu pentru „The New York Times“, Miley Cyrus a insinuat că aceasta este frustrată şi că nu-i stă în fie să fie politicoasă.

Atitudinea lui Nicki Minaj faţă de nominalizările la premiile VMA 2015 a fost, în urmă cu câteva săptămâni, motivul unui alt schimb de replici acide, pe Twitter, de această dată între voluptoasă cântăreaţa şi Taylor Swift. Cele două au renunţat însă la răutăţi, iar duminică seară au concertat împreună la gala MTV VMA 2015.

Totodată, cântăreaţa Britney Spears a înmânat primul său trofeu din istoria MTV VMA pentru Cel mai bun videoclip al unui cântăreţ artiştilor Mark Ronson şi Bruno Mars („Uptown Funk“).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Miley Cyrus FOTO Getty Images

Imagini din aceeasi galerie
  • Miley Cyrus FOTO Getty Images
  • Miley Cyrus a prezentat gala MTV VMA 2015 FOTO Getty Images
  • Miley Cyrus la VMA 2015 FOTO Getty Images
  • Kim Kardashian și Kanye West la gala MTV VMA 2015 FOTO Getty Images
  • Kanye West la MTV VMA 2015 FOTO Getty Images
  • Nicki Minaj la MTV VMA 2015 FOTO Getty Images
Distribuie imaginea
citeste totul despre: