Julio Iglesias jr va cânta în deschiderea concertelor tatălui său, la Bucureşti şi Cluj

Julio Iglesias jr va cânta în deschiderea concertelor tatălui său, la Bucureşti şi Cluj

Julio Iglesias alături de fiul său cel mare, Julio Iglesias jr

Julio Iglesias jr va cânta în deschiderea concertelor pe care tatăl său, Julio Iglesias le va susţine în România, pe 20 şi 22 mai, la Sala Palatului din Bucureşti, respectiv Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spectatorii români vor putea asista la o premieră, un moment emoţionant, căci Julio Iglesias va concerta pe aceeaşi scenă alături de fiul său Julio Iglesias jr. Concertele de la Bucureşti şi Cluj vor fi deschise de artistul care a moştenit talentul muzical al tatălui său. 

Biletele sunt disponibile la Sala Palatului, în reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti, Humanitas şi online, prin www.eventim.ro. Clienţii de la Cluj se mai pot adresa şi punctelor de vânzare deschise la Casa de Cultura a Studenţilor şi Ticket Event din Iulius Mall.

Julio Iglesias jr s-a născut în Spania, dar a crescut în Miami, alături de sora mai mare, Chabeli Isabel, şi fratele său mai mic, Enrique, care, de asemenea, are o carieră muzicală impresionantă. Julio Iglesias jr are 42 de ani şi este căsătorit cu Charlise Verhaert, o vedetă în lumea modellingului.

Preocuparea lui Julio Iglesias Jr. pentru muzică a început de la o vârstă fragedă, dar în acelaşi timp s-a remarcat ca model şi actor de televiziune. După lansarea albumului de debut intitulat "Under My Eyes", Julio Iglesias jr a devenit idolul tinerilor din Statele Unite ale Americii.

Popularitatea sa a crescut odată cu recitalurile susţinute în deschiderea concertelor starului internaţional Cher din cadrul turneului naţional "27-city stadium tour". Succesul muzical i-a adus, totodată, numeroase premii şi distincţii. A apărut în show-uri de televiziune remarcabile precum "Hollywood Square", "Regis & Kathie Lee", "VH1 The List" şi "The American Music Awards".

A prezentat creaţii semnate de Versace, Tommy Hilfiger şi Gap, a avut un rol de succes într-un serial săptămânal pentru adolescenţi, difuzat de postul NBC, "Out of the blue". De asemenea, a găzduit o serie de 22 de episoade în care a explorat cele mai exotice destinaţii din America Latină şi America de Sud, pentru postul de televiziune Travel Channel.

Julio Iglesias jr a cucerit publicul din America şi încântă cu succes audienţa de pe întreg mapamondul. Timp de trei luni a susţinut un turneu amplu în Europa şi Asia, pentru promovarea celui mai recent album intitulat "Under My Eyes". 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările