Horia Brenciu va cânta în duet cu Lara Fabian

Horia Brenciu va cânta în duet cu Lara Fabian

Horia Brenciu FOTO Antena 1

Horia Brenciu (46 de ani) va cânta cu Lara Fabian (49 de ani) în concertele pe care artista de origine belgiană le va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 18 şi 19 noiembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horia Brenciu va cânta în duet cu Lara Fabian în Concertele din Capitală, care fac parte din „50 World Tour“ al cântăreţei, ce va avea loc pe 18 şi 19 noiembrie 2019, la Sala Palatului din Bucureşti, scrie News.ro.
 
„Va fi unul dintre cele mai surprinzătoare duete live văzute vreodată la Sala Palatului. Horia Brenciu este un artist cu o energie atât de frumoasă şi pozitivă şi sunt convinsă că publicul din România va primi excepţional vestea acestui duet. Lara Fabian este o artistă complexă şi cred că stilurile lor foarte diferite vor face istorie cu acest duet eclectic“, spune Mihaela Gurău, organizatorul evenimentului, potrivit Libertatea.
 
Concertele marchează împlinirea vârstei de 50 de ani a artistei şi 30 de ani de carieră. În plus, turneul este dedicat celui de-al 14-lea album al ei, „Papillon“.
 
Lara Fabian va interpreta atât melodii noi, cât şi piese celebre precum „Je t’aime“ şi „Je suis malade“.

Biletele, cu preţuri cuprinse între 185 şi 485 de lei, pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi de la Sala Palatului.
 
 
Lara Crokaert, pe numele său real, s-a născut pe 9 ianuarie 1970, în Belgia. A trăit şi în Italia, iar în 1996 a devenit cetăţean canadian. A debutat discografic în 1991 şi a lansat de atunci alte 13 materiale de studio.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările