Eurovision 2018: The Humans cântă, în această seară, pe scena de la Lisabona, în a doua semifinală

Eurovision 2018: The Humans cântă, în această seară, pe scena de la Lisabona, în a doua semifinală

The Humans va cânta, în această seară, pe scena de la Lisabona, de pe poziţia 2 FOTO Thomas Hanses

Aşteptarea a luat sfârşit! În doar câteva ore, trupa The Humans va urca pe scena Eurovision 2018, de la Lisabona, în a doua semifinală a concursului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Calificarea României în Marea Finală se decide astăzi, în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00.
 
România intră în competiţie pe poziţia a doua, în prima parte a semifinalei, alături de  Norvegia, Serbia, San Marino, Danemarca, Rusia, Moldova, Olanda, Australia, Georgia, Polonia, Malta, Ungaria, Letonia, Suedia, Muntenegru, Slovenia şi Ucraina.
 
Fanii din cele 18 ţări repartizate în a doua semifinală şi cei din Itala, Franţa şi Germania decid, alături de juriile de specialitate, cine va merge în Marea Finală. 
 
În această seară, fanii (cu exceptia celor care locuiesc în România) vor putea vota Goodbye de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon, sau prin aplicaţia de pe siteul oficial al concursului: https://eurovision.tv/app.
 
„Am primit reacţii extraordinare după repetiţii şi numeroase mesaje de încurajare din partea românilor de pretutindeni. Ne bucurăm că mesajul nostru a ajuns în sufletele lor şi ale celorlalţi fani Eurovision, emoţiile lor ne-au încărcat cu energie pozitivă şi optimism înainte de seara cea mare. Suntem pregătiţi 110% şi vom da totul pentru România pe scenă. Este o competiţie strânsă, cu mulţi atişti valoroşi, iar voturile românilor din străinătate vor face diferenţa pentru a merge mai departe, în Marea Finală“, spun reprezentanţii noştri înainte de semifinală. 
 
 
 
Semifinala Eurovision va fi comentată, pentru telespectatorii TVR, de Liliana Ştefan şi Radu Andrei Tudor. 
 
În preziua spectacolului, reprezentanţii României şi cei ai celorlalte ţări care evoluează în a doua semifinală Eurovision au avut două repetiţii pe scena de la Altice Arena. 
 
La prima repetiţie de miercuri, reprezentanţii României au purtat un machiaj tricolor pe scena Eurovision
„Machiajul tricolor a fost un semn al preţuirii noastre pentru toţi românii care ne urmăresc şi care ne vor vota in serile de concurs care urmează. El nu va fi parte din show-ul The Humans pe scena Eurovision. Este gândul nostru pentru voi şi pentru tot ceea ce ne uneşte in aceste zile!”, a declarat Cristina Caramarcu despre surpriza pe care au pregătit-o în anul aniversării Centenarului Marii Uniri.
 
 
A doua repetiţie nu a fost transmisă în direct, dar a contat la fel de mult pentru calificare ca şi semifinala din această seară, întrucât spectacolul a fost votat de juriile de specialitate din 20 de ţări, votul lor cântărind în proporţie de 50%, la fel ca cel al publicului. 
 
Finala Eurovision 2018 va avea loc sâmbătă, 12 mai, iar telespectatorii români o vor putea urmări în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: