Emisiunea "Destinaţia Eurovision", în fiecare seară la TVR 1: Imagini cu parcursul României la concursul internaţional

Emisiunea

Foto TVR

Emisiunea "Destinaţia Eurovision" va fi difuzată de TVR 1 începând de luni, de la ora 20.50. Gazda emisiunii, Sonia Argint, va prezenta, în premieră, imagini din culisele evenimentului, de la etapa naţională până la finala internaţională. Sonia Argint va discuta cu mai mulţi invitaţi despre participarea României la Eurovision Song Contest şi va prezenta, de luni până vineri, povestea participării României la ediţia numărul 65 a concursului

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În prima săptămână, înaintea deplasării delegaţiei române în Regatul Ţărilor de Jos, gazda ediţiei 2021, va fi trecut în revistă parcursul lui Roxen în 2020 care a culminat cu Finala Naţională, ultimul mare spectacol cu public din România - desfăşurată în sala sporturilor Romeo Iamandi din Buzău, imagini din culisele filmării videoclipului piesei „Amnesia”, de la şedinţa foto oficială realizată pentru această ediţie Eurovision Song Contest, de la filmarea pentru postcardul României la Eurovision şi momentul artistic filmat în Bucureşti ca rezervă pentru actul artistic de la Rotterdam (live-on-tape).
 

Vineri, 7 mai, delegaţia României intră în autoizolare, în vederea deplasării la Rotterdam

 
De luni, 10 mai, Sonia Argint va urmări aventura lui Roxen pas cu pas, de la îmbarcarea în avion până la revenirea în ţară, cu imagini şi primele impresii de la concurs, în următoarele ediţii ale producţiei "Destinaţia Eurovision".
Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul "Open Up", cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai.
 
 
 
Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, pe 18 mai.
Precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de Duncan Laurence, reprezentantul Regatului Ţărilor de Jos, cu piesa „Arcade”, în 2019. Ediţia 2020 a Eurovision Song Contest a fost reprogramată de organizatori, din cauza pandemiei.
 Cele mai bune rezultate ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem - Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi - Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu - Atena, 2006).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările