Ce părere au străinii despre melodia României de la Eurovision 2017: Ilinca şi Alex Florea au avut primele concerte în străinătate VIDEO

Ce părere au străinii despre melodia României de la Eurovision 2017: Ilinca şi Alex Florea au avut primele concerte în străinătate VIDEO

Ilinca ft. Alex Florea vor intra în concurs pe poziţia 6, în cea de-a doua semifinală, care are loc pe 11 mai FOTO TVR

Ilinca şi Alex Florea au participat zilele trecute la două evenimente internaţionale dedicate competiţiei Eurovision 2017, London Eurovision Party şi Israel Calling, unde au promovat piesa „Yodel it!“. În plus, jurnaliştii unei publicaţii franceze i-au inclus pe reprezentanţii României într-un top 10 al pieselor lor favorite de anul acesta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ilinca şi Alex Florea au luat parte duminică, 2 aprilie, la London Eurovision Party din Marea Britanie, în cadrul turneului de promovare a piesei „Yodel it!“, cu care România participă la Eurovision 2017. Artiştii au cântat, au socializat cu ceilalţi concurenţi, au oferit interviuri şi au stârnit un val de reacţii, în mare parte pozitive.
 
Pe canalul de YouTube pe care a fost încărcată reprezentaţia românilor, mai mulţi utilizatori străini au comentat în dreptul clipului: „Sper să se califice în finală“, „Câştigătorii mei din acest an. Niciun mesaj important, nicio baladă de dragoste, niciun efect special, doar bucurie pură. Iubesc piesa“, „Piesa este, cu siguranţă, material de top 10, cred că se vor clasa pe locurile 6-8“, „Iubesc cântecul, provoacă dependenţă“, „«Yodel it» este cea mai bună piesă din acest an. Dacă România nu câştigă, voi fi supărat“.
 
 
Cum era de aşteptat, au existat şi reacţii negative în ceea ce priveşte piesa şi interpretarea românilor. „Dacă vor cânta aşa şi pe scena cea mare, nu se vor califica în finală. Pur şi simplu îngrozitor“, „Cea mai nasoală piesă, nu o pot suporta“, „Pe măsură ce ascult mai mult acest cântec, îl urăsc şi mai mult. A coborât din top 3 personal în top 30“, au comentat câţiva fani ai competiţiei.
 
Ilinca şi Alex Florea au fost prezenţi şi în cadrul Israel Calling din Tel Aviv, eveniment dedicat, de asemenea, Eurovisionului. Reprezentanţii României au făcut o impresie bună şi s-au împrietenit chiar şi cu Imri, reprezentantul Israelului la Eurovision 2017, care a acceptat provocarea Ilincăi de a exersa yodeling-ul. Mai mult, Imri le-a mărturisit românilor că mama lui s-a născut în România şi că el însuşi are paşaport românesc. Cântăreţul i-a salutat în limba română fanii din ţara noastră.
 
 
În plus, redactorii de specialitate ai revistei Paris Match au întocmit un Top 10 al pieselor lor favorite la Eurovision Song Contest 2017, care va avea loc pe 13 mai, la Kiev. Ilinca ft. Alex Florea s-au clasat pe locul şapte, în topul în care se regăsesc şi Franţa, Italia, Australia, Suedia, Bulgaria, Portugalia, Belgia, Moldova şi Macedonia.

Eurovision 2017 va avea loc în perioada 9-13 mai, cu semifinalele pe 9 şi 11 mai. La Kiev, reprezentanţii ţării noastre vor intra în concurs pe poziţia 6, în cea de-a doua semifinală. România va concura în a doua semifinală cu ţări precum Serbia, Austria, Ungaria şi Israel.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: