B.U.G. Mafia a lansat piesa, „Bani, Bani, Bani“, cu Michel Kotcha: „Alegem să intrăm în această cursă, în loc să ne concentrăm pe lucrurile care contează“

B.U.G. Mafia a lansat piesa, „Bani, Bani, Bani“, cu Michel Kotcha: „Alegem să intrăm în această cursă, în loc să ne concentrăm pe lucrurile care contează“

Uzzi, Caddy şi Tataee au revenit cu o nouă piesă înainte de concertul de la Arenele Romane FOTO B.U.G. Mafia

Trupa B.U.G. Mafia a lansat o nouă piesă, „Bani, Bani, Bani“, în colaborare cu Michel Kotcha, fost participant la „Vocea României“. Lansarea noului single precede concertul pe care B.U.G. Mafia de la Arenele Romane.

B.U.G. Mafia a lansat un nou single, „Bani, Bani, Bani“, videoclipul piesei putând fi vizionat pe canalul de pe YouTube al trupei. Muzica şi productia piesei sunt semnate de Tataee, versurile sunt scrise de Uzzi, Caddillac şi Tataee, iar refrenul este interpretat de Michel Kotcha.

Filmările pentru "Bani, Bani, Bani" au durat 25 de ore, la realizarea videoclipului contribuind o echipă de producţie de 54 de persoane. Rolul personajului principal îi aparţine lui Andrei Runcanu, actriţa Mădălina Craiu jucând rolul iubitei acestuia.

Producţia executivă a clipului fost realizată de Tatatee, Alin Surdu - vechi colaborator al trupei - semnând regia, imaginea şi montajul. Ideea care a stat la baza videoclipului a fost propusă de Uzzi, scenariul fiind scris apoi de cei trei membri ai trupei.

„Ne-am dorit un videoclip care să vorbească de la sine şi să exprime cât mai clar mesajul noului single. Viaţa e o fugă continuă după bani, indiferent de cine eşti, de unde eşti sau de câţi ani ai. Banii ar trebui să fie un mijloc, nu un scop. De cele mai multe ori alegem să intrăm în această cursă, în loc să ne concentrăm pe lucrurile care contează cu adevărat“, au declarat membrii trupei B.U.G. Mafia. 


Piesă „Bani, Bani, Bani“ poate fi descărcată gratuit de pe site-ul oficial al trupei, www.bugmafiaoficial.ro. Pentru a putea accesa secţiunea „Download“, fanii trebuie doar să se înregistreze sau să se autentifice, dacă au deja cont.

Lansarea noului single precede concertul pe care B.U.G. Mafia îl va susţine în data de 27 mai la Arenele Romane, „Românie, Fă Gălăgie!“, un show concept în care invitaţii speciali sunt chiar #CeiMaiTariFani. Pe lângă show-ul #AlaGrav, B.U.G. Mafia a pregătit celor care şi-au achiziţionat bilete şi o serie de surprize: de la autografe şi sesiuni de meet&greet, până la livrări personale sau invitaţii în studio, să asculte în avanpremieră noua piesă. Concertul va fi deschis de Grasu XXL, CTC şi Killa Fonic. Biletele sunt disponibile pe site-ul trupei (bilete.bugmafiaoficial.ro) şi în reţeaua iaBilet.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: