Angela Gheorghiu a lansat colindul „Cântec de Crăciun (Din an în an)“, de pe noul său album

Angela Gheorghiu a lansat colindul „Cântec de Crăciun (Din an în an)“, de pe noul său album

Celebra soprană Angela Gheorghiu a lansat astăzi un nou colind, „Cântec de Crăciun (Din an în an)“, extras de pe primul său album de colinde româneşti, „O, ce veste minunată!“

Celebra soprană Angela Gheorghiu a lansat astăzi un nou colind, „Cântec de Crăciun (Din an în an)“, extras de pe primul său album de colinde româneşti, „O, ce veste minunată!“, lansat în urmă cu aproape o lună.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul material discografic al Angelei Gheorghiu, „O, ce veste minunată!“, lansat împreună cu MediaPro Music, este realizat cu sprijinul Radio România şi al Centrului Cultural Casa Artelor. Albumul conţine 16 dintre cele mai îndrăgite colinde tradiţionale româneşti, printre care „Bună dimineaţa la Moş Ajun“, „Florile dalbe (Astăzi s-a născut Hristos)“ sau „Colindiţa“.

„Am înregistrat acest album de colinde pentru a readuce în suflet acea bucurie simplă, dar înălţătoare, a Crăciunului petrecut alături de cei mai dragi oameni. Sunt fericită şi emoţionată să pot oferi publicului primul CD cu colinde româneşti de referinţă, cu aranjamente gândire pentru spiritul şi vocea mea. Este un vis împlinit pentru mine, pentru că este un proiect de suflet, primul realizat prin intermediul fundaţiei pe care am înfiinţat-o şi care-mi poartă numele, «Fundaţia Angela Gheorgiu». Le mulţumesc tuturor prietenilor care m-au sprijinit pentru a vă putea oferi ce este mai de preţ în muzica românească tradiţională de Crăciun. Vă urez să aveţi parte de Sărbători cu mare bucurie şi pace sufletească“, a declarat Angela Gheorghiu.

Colindele interpretate de către artistă au fost înregistrate la Sala Radio, alături de Orchestra Naţională Radio, dirijor Tiberiu Soare, Corul Naţional de Cameră Madrigal, dirijor Voicu Popescu, şi Corul Accoustic, dirijor Daniel Jonga. Album este o coproducţie Fundaţia Angela Gheorghiu – Radio România – Centrul Casa Artelor – Primăria Sectorului 3 Bucureşti.

Noul material discografic poate fi găsit în toate magazinele de specialitate din ţară şi în hypermarketuri, la raionul de muzică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările