Winona Ryder crede că s-a căsătorit de-adevăratelea cu Keanu Reeves, în România, la filmările pentru „Dracula“

Winona Ryder crede că s-a căsătorit de-adevăratelea cu Keanu Reeves, în România, la filmările pentru „Dracula“

Winona Ryder a interpretat-o în filmul „Dracula“ pe Mina Murray, logodnica avocatului Jonathan Harker, interpretat de Keanu Reeves FOTO Cinemagia

Actriţa Winona Ryder, care joacă încă o dată alături de Keanu Reeves în filmul „Destination Wedding“, spune că este posibil să se fi căsătorit „în viaţa reală“ cu colegul său, în 1992, când au filmat în România pentru „Dracula“, celebrul film după cartea lui Bram Stoker.

Ştiri pe aceeaşi temă

Promovându-şi noul film în care joacă împreună, „Destination Wedding“, Winona Ryder a declarat pentru EW: „Noi chiar ne-am căsătorit în «Dracula». Nu, jur că am impresia că ne-am căsătorit în viaţa reală“.
 
„În acea scenă, Francis Ford Coppola a folosit un preot român adevărat. Noi am filmat şi el a făcut tot ce trebuia făcut. Aşa că eu cred că suntem căsătoriţi“, a adăugat Winona.
 
Keanu Reeves a intrat în jocul actriţei şi glumit pe această temă: „E minunat să te revăd“, însă Winona i-a reamintit că au trecut prin întreaga ceremonie şi şi-au spus „da“-urile.
 
Când Reeves a întrebat-o: „Am spus da?“, Ryder i-a răspuns: „Nu îţi aminteşti? Era de Valentine’s Day“. Reeves n-a mai avut de ales şi a concluzionat: „Oh, Doamne! Suntem căsătoriţi“.
 
 
 
Winona Ryder şi Keanu Reeves formează încă o dată un cuplu în comedia romantică „Destination Wedding“, care urmează să fie lansat pe 31 august, unde pot fi văzuţi de această dată ca doi străini mizantropi, Frank şi Lindsay, invitaţi la nunta unui prieten comun din Italia. Cu toate că amândoi se simt destul de incomod în cadrul evenimentului, cei doi îşi exprimă zgomotos nemulţumirile despre ei înşişi şi despre prietenii lor. Obosiţi de toată lumea din jurul lor, îşi împărtăşesc dezastrele lor amoroase şi încep să dezvolte sentimente unul pentru celălalt. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: