Prima imagine cu Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury, pentru filmul biografic al trupei Queen: cât de fidelă este asemănarea cu artistul FOTO

Prima imagine cu Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury, pentru filmul biografic al trupei Queen: cât de fidelă este asemănarea cu artistul FOTO

Rami Malek se simte onorat şi consideră că este o mare provocare pentru un actor să-l portretizeze pe Freddie Mercury FOTO Guliver/Getty Images

Actorul american de origine egipteană Rami Malek (36 de ani), cunoscut pentru rolul principal din serialul „Mr. Robot“, a trecut printr-o transformare uimitoare pentru portretizarea solistului trupei Queen, Freddie Mercury, în filmul biografic „Bohemian Rhapsody“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima fotografie cu Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury a fost lansată marţi, iar fanii sunt impresionaţi de asemănarea izbitoare dintre actorul de 36 de ani şi legendarul solist al trupei Queen, arată Daily Mail.
 
Rami Malek îl va portretiza pe Mercury într-un film biografic despre trupa Queen, intitulat „Bohemian Rhapsody“, regizat de Bryan Singer. Filmul îl urmăreşte pe Freddie Mercury de când ajuge să facă echipă cu chitaristul Brian May şi toboşarul Roger Taylor, în 1970, până la concertul trupei de la Live Aid din 1985, însă reprezintă mai degrabă o celebrare a muzicii trupei Queen şi se concentrează mai puţin pe partea întunecată a poveştii lui Mercury, care a murit de SIDA în 1991.
 
În fotografia lansată recent apare Malek imitând look-ul lui Mercury din faimosul concert caritabil, numit „tonomat mondial“, ce avea ca scop strângerea de fonduri pentru combaterea foametei din Etiopia.
 
 
Freddie Mercury, în timpul concerului Live Aid din 1985 FOTO Daily Mail
 
„Când eşti capabil să deschizi ochii şi să vezi o altă persoană holbându-se la tine din oglindă, este un moment foarte glorios“, a declarat actorul.
 
Malek spune că asemănarea sa cu cântăreţul „doar contribuie la nivelul de siguranţă de sine de care are nevoie cineva pentru a-l interpreta pe Freddie Mercury“.
 
Rami Malek a devenit celebru pentru rolul din serialul „Mr. Robot“ FOTO Daily Mail

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: