Nicole Kidman şi-a declarat aprecierea faţă de Sebastian Stan: „Mi-a plăcut la nebunie să lucrez cu tine“. Cum a răspuns actorul şi ce imagini au postat cei doi

Nicole Kidman şi-a declarat aprecierea faţă de Sebastian Stan: „Mi-a plăcut la nebunie să lucrez cu tine“. Cum a răspuns actorul şi ce imagini au postat cei doi

Sebastian Stan este unul dintre cei mai de succesi actori de origine română de la Hollywood FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa australiană Nicole Kidman (50 de ani) şi-a arătat aprecierea, printr-o postare pe Instagram, faţă de actorul american de origine română Sebastian Stan (35 de ani), alături de care joacă în filmul „The Destroyer“.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cea mai recentă postare pe Instagram, Nicole Kidman a împărtăşit cu fanii o fotografie în care apare alături de Sebastian Stan. Celebra actriţă descrie în cuvinte frumoase experienţa pe care a avut-o cu actorul de origine română în timpul filmărilor pentru thrillerul „The Destroyer“, în care Kidman joacă rolul principal, al unui detectiv. 
 
„Tuturor ne va fi dor de tine. Mi-a plăcut la nebunie să lucrez cu tine. Rămas bun, Palmdale (personajul interpretat de Stan – n.r.)“, a scris Kidman în dreptul imaginii. 
 
Imaginea publicată de Nicole Kidman FOTO Instagram   

La rândul lui, Sebastian Stan i-a răspuns, precizând că este onorat că a avut şansa să lucreze împreună: „Îţi mulţumesc! Sunt binecuvântat că am lucrat cu tine. A fost o experienţă pe care nu o voi uita niciodată.“

De altfel, tot pe Instagram, actorul a publicat o imagine în care îşi arată braţul drept pe care este tatuat chipul actriţei Nicole Kidman, în filmul „The Destroyer“ jucând rolul liderului unei grupări periculoase din deşertul californian. 
 
 
Sebastian Stan este cel mai de succes actor de origine română la Hollywood, jucând în ultimii ani în unele dintre cele mai titrate producţii americane de film, alături de actori precum Matt Damon, Natalie Portman, Scarlett Johansson şi Robert Downey Jr. 
 
Sebastian Stan va fi invitatul de onoare al celei de-a doua ediţii a American Independent Film Festival (27 aprilie-3 mai, Bucureşti) şi va prezenta în premieră în România cel mai recent film al său, biopic-ul „I, Tonya“, regizat de Craig Gillespie şi în care joacă alături de Margot Robbie. Filmul are trei nominalizări la Oscar, un Glob de Aur şi cinci nominalizări la Premiile BAFTA. 
citeste totul despre: