,,Hai să ne batem“, în încasările de weekend ale box office-ului românesc VIDEO

,,Hai să ne batem“, în încasările de weekend ale box office-ului românesc VIDEO

Charlie Day şi Ice Cube sunt protagoniştii comediei „Fist Fight/Hai să ne batem“ FOTO Freeman Entertainment

Se pare că actorii Ice Cube (O'Shea Jackson) şi Charlie Day au fost convingători în rolurile unor profesori de liceu în comedia „Hai să ne batem/Fist Fight“ şi au reuşit să conducă box office-ul românesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul de comedie „Fist Fight/Hai să ne batem“, regizat de Richie Keen, care a avut premiera în cinematografe pe 24 februarie, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc cu încasări în valoare de aproape 680.000 de lei şi un număr de  peste 34.000 de spectatori. . 
 
În ultima zi a anului şcolar, Andy Campbell (Chalie Day), un blând profesor de engleză de liceu, încearcă din răsputeri să nu-şi iasă din fire din cauza festelor scandaloase făcute de elevii din ultimul an, a administraţiei disfuncţionale şi a disponibilizărilor care îi pun în pericol slujba, într-o perioadă în care soţia sa e însărcinată cu cel de-al doilea copil. Dar lucrurile merg din ce în ce mai prost atunci când Campbell îl supără pe Ron Strickland (Ice Cube), cel mai dur şi mai temut profesor din liceu, provocând concedierea acestuia. Spre şocul lui Campbell, Strickland ripostează provocându-l la un schimb de pumni după ore. Veştile despre confruntare se răspândesc cu iuţeala fulgerului, pe măsură ce Campbell ia măsuri din ce în ce mai disperate pentru a evita să îşi ia o bătaie zdravănă. Dar dacă profesorul va decide să-şi facă apariţia şi să se lupte cu adversarul său, s-ar putea ca această confruntare să se dovedească a fi exact ceea ce îi trebuia lui Andy, dar şi şcolii. 
 
Din distribuţia peliculei „Hai să ne batem” mai fac parte şi Tracy Morgan, Jillian Bell, Dean Norris , Christina Hendricks, Dennis Haysbert, JoAnna Garcia Swisher şi Kumail Nanjiani. 
 
Keen a regizat filmul bazându-se pe scenariul scris de Van Robichaux şi Evan Susser („What’s Going On? with Mike Mitchell“, serial difuzat de Funny or Die), după povestea lui Van Robichaux, Evan Susser şi Max Greenfield.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările