Filmările pentru „Fast & Furious 9“ au fost suspendate după ce un cascador a fost rănit grav

Filmările pentru „Fast & Furious 9“ au fost suspendate după ce un cascador a fost rănit grav

FOTO Warner Bros.

Filmările pentru „Fast & Furious 9“ de la Warner Bros. Studios Leavesden au fost suspendate după ce un cascador a fost rănit grav, scrie Variety.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joe Watts, dublura actorului Vin Diesel, a fost grav rănit în timpul filmărilor celui de-al 9-lea film din seria „Fast and Furious/Furios şi Iute“. El ar fi în comă indusă, după ce a căzut de la 10 metri şi s-a lovit la cap, scrie Daily Mail. 

Accidentul de la studiourile din apropiere de Londra a avut loc luni, 22 iulie, după cum a confirmat un purtător de cuvânt al Universal. 
 
„Am oprit producţia pentru astăzi, pentru a ne concentra pe situaţie“, a spus el, potrivit news.ro. 

„Vin Diesel a fost văzut pe platou câteva secunde mai târziu. S-a uitat la mine complet şocat şi cu lacrimi în ochi. A văzut ce s-a întâmplat”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic.

La rândul lor, reprezentanţii poliţiei au precizat: „Am fost anunţaţi că un bărbat a fost rănit în timp ce lucra şi că e în stare gravă. Un elicopter a venit, iar poliţiştii sunt la locul incidentului, unde au deschis o anchetă.”

Tilly Powell, logodnica cascadorului, le-a spus prietenilor ei că „este devastată” şi că iubitul ei este în comă indusă, după ce s-a lovit la cap. „Tilly e devastată, dar ştie riscurile aceste meserii. A crescut cu un tată cascador şi ea face acelaşi lucru. Ştia că sunt expuşi unor riscuri, când fac cascadorii periculoase. Tilly e la spital cu Joe şi se roagă ca el să se facă bine“, potrivit Daily Mail. 

Joe Watts este cascador de profesie. a mai jucat anterior în „Kingsman“, „Spider Man“ şi „Game of Thrones“.

În 2002, Harry O’Connor, care era dublura lui Vin Diesel într-un film, a murit pe platoul de filmare, în Praga, în timp ce filma o scenă. Poliţia a fost chemată după ora prânzului, au anunţat autorităţile într-un comunicat.
 
„Fast & Furious 9“ este programat să fie lansat în mai 2020. Din distribuţie fac parte Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Nathalie Emmanuel, John Cena, Helen Mirren şi Charlize Theron.
 
La studiourile Leavesden au fost filmate lungmetrajele din seria „Harry Potter“.

„Fast & Furious 8/The Fate of the Furious“, penultimul film al seriei, este a 30-a producţie ce a reuşit, până acum, performanţa de a depăşi pragul de un miliar de dolari în încasări şi al patrulea realizat de studiourile Universal. Impresionanta cifră a fost anticipată de încasările record obţinute la debut – de 532,5 milioane de dolari. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: