Cele mai bune glume şi ironii după prezentarea interminabilă a lui Tudorel Toader: „Măcar unul să rămână treaz să audă concluzia“

Cele mai bune glume şi ironii după prezentarea interminabilă a lui Tudorel Toader: „Măcar unul să rămână treaz să audă concluzia“

Tudorel Toader, cu prea multe microfoane FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Mult aşteptata apariţie a lui Tudorel Toader cu raportul privind activitatea DNA s-a soldat cu o avalanşă de glume şi ironii, după ce ministrul Justiţiei a anunţat că are 36 de pagini pe care le va prezenta „în diagonală“, avertizându-i pe jurnalişti că va vorbi nu mult, ci chiar foarte mult. După o oră şi aproape 30 de minute, Toader a cerut revocarea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrul Justiţiei a apărut în faţa jurnaliştilor la ora 18.00 cu raportul cuprinzător şi după o poliloghie de aproape o oră şi jumătate a cerut revocarea din funcţie a şefei Direcţiei Naţionale Anticorupţie Laura Codruţa Kovesi

„Raportul este destul de cuprinzător. Are 36 de pagini în sinteză şi va fi publicat pe pagina oficială a Ministerului Justiţiei“, a spus Tudorel Toader, care a precizat că nu va susţine o conferinţă de presă, deci nu va răspunde la întrebări. 

La un moment dat, ministrul Justiţiei a blocat intervenţiile jurnaliştilor rugându-i să nu-l mai întrerupă pentru că abia a ajuns la pagina 11. Mai mult, pe jurnalistul Cătălin Tolontan l-a pus să promită că nu mai pune o altă întrebare. 

În mod evident, glumele şi ironiile nu au întârziat să apară în mediul online. Vă prezentăm câteva dintre ele din timpul discursului ministrului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: