Wilmark, despre înlocuirea sa la „Dansez pentru tine“: „Nu înţeleg de ce au ales ultima zi să mă anunţe“

Wilmark, despre înlocuirea sa la „Dansez pentru tine“: „Nu înţeleg de ce au ales ultima zi să mă anunţe“

Wilmark a fost înlocuit după 13 sezoane de „Dansez pentru tine“

Prima surpriză a noii ediţii „Dansez pentru tine“ a fost înlocuirea lui Wilmark cu soţia lui Mihai Petre, Elwira Petre. Ieri, columbianul a ales să-şi facă publică propria versiune asupra celor întâmplate, pe pagina personală de Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Motivele invocate de reprezentanţii PRO TV pentru care Wilmark nu a mai putut continua colaborarea au fost „contractele semnate cu alte televiziuni“. Acum, Wilmark a ţinut să-şi exprime punctul de vedere asupra felului în care au stat lucrurile. Astfel, pe contul său de Facebook, columbianul a postat un comunicat de presă prin care mulţumeşte trustului PRO, celor care l-au susţinut şi îşi exprimă regretul cu privire la părăsirea juriului emisiunii „Dansez pentru tine“.

Poziţia lui Wilmark

„Mulţumesc PRO TV şi mai ales echipei frumoase pentru «familia» pe care mi-a oferit-o atâţia ani. Nu m-am despărţit cu supărare, dar recunosc că am o părere de rau pentru faptul că nu am fost înţeles la momentul potrivit. 

Nu am avut contracte cu alte televiziuni, dar e foarte adevărat că am acceptat să merg la un alt post de TV; producătorii emisiunii «Dansez pentru tine» ştiau de luni de participarea mea la alte emisiuni la Kanal D, pot să spun doar că n-am înţeles de ce au ales ultima zi să mă anunţe?

Am apreciat că televiziunea care m-a invitat, a înţeles situaţia complicată în care mă aflam şi a decis să amâne difuzarea emisiunii în care am fost invitat.

Înţeleg şi postura în care s-au regăsit şi câţiva dintre cei ce au fost nevoiţi să ia o astfel de decizie, oameni care-mi sunt în continuare la fel de dragi şi pe care nu-i condamn în nici un fel.

Pentru mine e o schimbare importantă, sunt o persoană pozitivă şi văd în asta un impuls de a creea şi a participa în alte proiecte artistice precum noul spectacol de musical «Tropicasao» sau să mă ocup în continuare de şcoala de dans sau agenţia de evenimente.

Voi încheia spunând următoarele: Susţinerea familiei, prietenilor şi mai ales a fanilor, minunatele mesaje pe care le-am primit de la aceştia mi-au umplut sufletul de bucurie, iar toată tristeţea pe care am avut-o în suflet în momentul în care a început emisiunea, fără ca eu sa fiu în platou, s-a spulberat după ce am citit primele rânduri scrise de către voi.

Vă mulţumesc tuturor şi promit să nu dezamăgesc pe nimeni!“
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările