Wilmark, despre înlocuirea sa la „Dansez pentru tine“: „Nu înţeleg de ce au ales ultima zi să mă anunţe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima surpriză a noii ediţii „Dansez pentru tine“ a fost înlocuirea lui Wilmark cu soţia lui Mihai Petre, Elwira Petre. Ieri, columbianul a ales să-şi facă publică propria versiune asupra celor întâmplate, pe pagina personală de Facebook.

Motivele invocate de reprezentanţii PRO TV pentru care Wilmark nu a mai putut continua colaborarea au fost „contractele semnate cu alte televiziuni“. Acum, Wilmark a ţinut să-şi exprime punctul de vedere asupra felului în care au stat lucrurile. Astfel, pe contul său de Facebook, columbianul a postat un comunicat de presă prin care mulţumeşte trustului PRO, celor care l-au susţinut şi îşi exprimă regretul cu privire la părăsirea juriului emisiunii „Dansez pentru tine“.

Poziţia lui Wilmark

„Mulţumesc PRO TV şi mai ales echipei frumoase pentru «familia» pe care mi-a oferit-o atâţia ani. Nu m-am despărţit cu supărare, dar recunosc că am o părere de rau pentru faptul că nu am fost înţeles la momentul potrivit. 

Nu am avut contracte cu alte televiziuni, dar e foarte adevărat că am acceptat să merg la un alt post de TV; producătorii emisiunii «Dansez pentru tine» ştiau de luni de participarea mea la alte emisiuni la Kanal D, pot să spun doar că n-am înţeles de ce au ales ultima zi să mă anunţe?

Am apreciat că televiziunea care m-a invitat, a înţeles situaţia complicată în care mă aflam şi a decis să amâne difuzarea emisiunii în care am fost invitat.

Înţeleg şi postura în care s-au regăsit şi câţiva dintre cei ce au fost nevoiţi să ia o astfel de decizie, oameni care-mi sunt în continuare la fel de dragi şi pe care nu-i condamn în nici un fel.

Pentru mine e o schimbare importantă, sunt o persoană pozitivă şi văd în asta un impuls de a creea şi a participa în alte proiecte artistice precum noul spectacol de musical «Tropicasao» sau să mă ocup în continuare de şcoala de dans sau agenţia de evenimente.

Voi încheia spunând următoarele: Susţinerea familiei, prietenilor şi mai ales a fanilor, minunatele mesaje pe care le-am primit de la aceştia mi-au umplut sufletul de bucurie, iar toată tristeţea pe care am avut-o în suflet în momentul în care a început emisiunea, fără ca eu sa fiu în platou, s-a spulberat după ce am citit primele rânduri scrise de către voi.

Vă mulţumesc tuturor şi promit să nu dezamăgesc pe nimeni!“

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite