VIDEO Florin Călinescu a dezvăluit cu cine votează pe 26 mai: „Votaţi pe cine vreţi, cum vă duce mintea. Important e să ajungeţi la urne“

VIDEO Florin Călinescu a dezvăluit cu cine votează pe 26 mai: „Votaţi pe cine vreţi, cum vă duce mintea. Important e să ajungeţi la urne“

Florin Călinescu FOTO Pro TV

Florin Călinescu a vorbit, într-un video live pe pagina sa de Facebook, despre alegerile europarlamentare şi despre referendumul pentru Justiţie ce vor avea loc duminică, 26 mai, şi a mărturisit către cine va merge votul său.

Actorul şi vedeta de televiziune Florin Călinescu (63 de ani) a transmis un mesaj prin care îndeamnă românii să voteze atât la europarlamentare, cât şi la referendum. El a dezvăluit şi către cine va merge votul său, însă a subliniat că apelul său este strict de încurajare la vot şi nu are ca scop mobilizarea românilor în favoarea unui partid sau altul. 
 
„Revin cu un live, sper cu folos. Mie aşa mi se pare, de aceea am luat decizia să-mi spun şi eu punctul de vedere pentru ceea ce se va întâmpla duminică. Sau pentru ceea ce trebuie să se întâmple. Adică, să ne prezentăm la urne, căci acesta este primul exerciţiu ca să putem să ieşim din starea de comentatori, de critici sau de lăudători, într-un fel sau altul, pentru persoane sau grupuri politice. Ne prezentăm la vot şi acolo votează fiecare ce vrea. Vreau să vă spun de la început că nu am o problemă cu cei care vor să voteze vreun partid politic sau pe oricine altcineva“, şi-a început discursul vedeta de televiziune.  
 
Călinescu a explicat de ce este important să votăm şi la referendumul pentru Justiţie, ce va avea loc tot duminică, 26 mai. 
 
„Votaţi, dragilor, pe cine vreţi voi, important este să mergeţi la vot, să ajungeţi la urne. După care, să votăm şi la referendumul iniţiat de preşedintele României. Preferabil să votaţi şi la referendum, căci el este important, se referă la justiţie şi asaltul asupra justiţiei este cel care ne doare cel mai tare. Răspundeţi cum simţiţi, cum vă duce mintea sau logica. După care, lucrurile se pot rezolva. Adică, să mişti o ţară întreagă doar pentru a-l scăpa pe unu’, asta mi se pare de un burlesc nenăscut până acum“, a adăugat Florin Călinescu. 
 
Apoi, vedeta de televiziune a dezvăluit către cine va merge votul său şi l-a invitat alături de el, în live-ul de pe Facebook, pe activistul şi candidatul independent la europarlamentare George Simion (23 de ani).
 
„Mi-a atras atenţia un caz aparte şi pe acesta vreau să vi-l expun. Am urmărit traseul acestui domn şi am zis că trebuie să spun şi eu, pentru că mă tot întreabă lumea pe cine votez, pe cine susţin. Eu nu-mi permit să vă spun cu cine să votaţi dumneavoastră. Eu îmi spun doar părerea, pe pagina mea, iar dumneavoastră faceţi cum doriţi“, a explicat Călinescu. 
 
El a amintit şi de o informaţie electorală falsă care a fost distribuită în mediul online şi în care vedeta Pro TV îi îndeamnă pe români ca la alegerile europarlamentare din 26 mai să voteze cu USR. Astfel, Călinescu a precizat că „nu este în slujba niciunui partid politic, nu este plătit de nimeni şi nu agreează deocamdată nicio grupare politică din cele existente“. 
 
George Simion este candidat independent la europarlamentare. Tânărul, originar din Focşani, este licenţiat în economie şi este antreprenor şi activist, după cum însuşi a mărturisit în discuţia cu Florin Călinescu. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: