Valentina Pelinel, primele declaraţii despre sarcină

Valentina Pelinel, primele declaraţii despre sarcină

Valentina Pelinel a confirmat la începutul lunii ianuarie că este însărcinată cu primul său copil FOTO Facebook

Valentina Pelinel (35 de ani) a declarat într-o emisiune de la postul Antena Stars că speră să fie o mamă bună, fără a da detalii despre cine ar putea fi tatăl copilului.

Ştiri pe aceeaşi temă

La aproape două săptămâni după ce a anunţat că este însărcinată, Valentina Pelinel a vorbit, pentru prima oară, despre sarcina ei. Fostul manechin a apărut în emisiunea Oanei Turcu de la postul Antena Stars, unde i-a povestit prezentatoarei despre experienţa ei de până acum, arată „Click!“.

„Am o sarcină uşoară. N-am avut stări de rău deloc, fac mişcare, fac sport. Văzând ce minunat e şi totuşi având o sarcină atât de uşoară, îmi pare rău că n-am făcut mai devreme (n.r. - un copil)“, a spus ea.

Poftele Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel a mai spus că a luat decizia de a rămâne însărcinată abia acum, la vârsta de 35 de ani, pentru că aşa a simţit. „Nu mi-a sunat acel ceas biologic, cu toate că îmi plac copiii foarte mult, copiii sunt lipiţi de mine (...), dar nu-mi sunase ceasul biologic, eu sunt o fire copilăroasă“, a mărturisit ea. Totodată, vedeta spune că resimte şi pofte neobişnuite. „Mănânc normal, dar mănânc mai mult, într-adevăr. (...) Simt nevoia să mănânc banane, ceea ce nu mâncam înainte“, a continuat Pelinel.

„Oricine poate să te provoace. Dacă eşti deştept nu răspunzi“

Valentina Pelinel a infirmat speculaţiile conform cărora ar fi fost nevoită să facă tratamente de fertilitate pentru a rămâne însărcinată şi a declarat că nu răspunde la presupunerile potrivit cărora Cristi Borcea ar fi tatăl copilului. „Niciodată n-a fost cazul să stau pe la clinici, cum se speculează, şi să încerc să fac copii şi să nu-mi iasă. Oricine se poate găsi, la un moment dat, să te provoace. Dacă eşti deştept şi cumpătat şi înţelept, nu răspunzi“, a zis Pelinel.

În ceea ce priveşte copilul, Valentina Pelinel a spus: „Mă rog la Dumnezeu să fie sănătos. (...) Nu fac niciun plan, las lucrurile să curgă, o să încerc să fiu o mamă bună“.

Valentina Pelinel a confirmat la începutul lunii ianuarie că este însărcinată cu primul său copil, precizând că a aşteptat mai mult timp pentru a face acest anunţ, pentru a fi sigură că totul merge bine în privinţa sarcinii sale. „Sunt foarte fericită să pot împărtăşi cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă şi în acest moment pot confirma această ştire. Chiar azi am fost la medic şi totul merge perfect, aşa că mi-am dorit să fiţi primii care se bucură împreună cu mine. Ştiu că acum se fabrică multe ipoteze şi scenarii, de aceea am aşteptat să confirm o veste aşa de importantă doar în momentul în care am fost sigură de ea“, a anunţat Valentina Pelinel, luni, pe contul său de Facebook.

Pe de altă parte, Valentina Pelinel nu a dezvăluit cine este tatăl copilului, precizând că va spune mai multe „despre acest eveniment minunat“ din viaţa sa. Fotomodelul Valentina Pelinel a fost căsătorită timp de şapte ani cu fostul deputat Cristian Boureanu. Cei doi au divorţat în 2014.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările