Un cântăreţ brazilian de 23 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 5 al camerei unui hotel

Un cântăreţ brazilian de 23 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 5 al camerei unui hotel

MC Kevin a murit la 23 de ani după ce a căzut de la etajul 5, din camera de hotel.

Kevin Nascimento Bueno, un cântăreţ brazilian în vârstă de 23 de ani, a murit după ce a căzut din camera de hotel, de la etajul 5. Accidentul a avut loc duminică seara, la două săptămâni după nuntă.

Artistul, cunoscut şi sub numele de MC Kevin a fost declarat mort în urma incidentului petrecut în Barra da Tijuca, un cartier aflat pe plaja din Rio de Janeiro, Brazilia.

Acesta era căsătorit cu avocatul criminalist Deolane Bezzera, nunta având loc pe o plajă din mexic. Soţia sa şi-a spus suferinţa Instagram: „Eşti şi vei fi mereu iubirea vieţii mele, cea mai frumoasă iubire pe care am avut-o, omul care m-a iubit şi m-a admirat cel mai mult! Du-te cu Dumnezeu, băiete, te voi iubi mereu!!!”, a scris soţia lui.

Kevin, originar din Sao Paulo, a lansat prima sa melodie în 2013. Hit-ul său „Cavalo de Troia”, cunoscut în limba engleză sub denumirea de „Trojan Horse”, din 2019 are sute de milioane de vizualizări pe YouTube, scrie Daily Mail, citat de Observator.

Cântecele sale făceau parte dintr-un gen de muzică creat la Sao Paulo în 2008, cunoscut sub numele de funk paulista. Versurile sale gravitează adesea în jurul maşinilor, motocicletelor, băuturii, femeilor şi atingerea obiectivelor vieţii.

Poliţia a anunţat că investighează moartea cântăreţului de 23 de ani.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările