Tania Budi, prima operaţie estetică la vârsta de 53 de ani. Imaginile înainte-după sunt incredibile

Tania Budi, prima operaţie estetică la vârsta de 53 de ani. Imaginile înainte-după sunt incredibile

Tania Budi şi medicul estetician Iancu Morad. FOTO: Instagram

Tania Budi a reuşit să stea departe de intervenţii estetice chirurgicale până la vârsta de 53 de ani, apeland doar la tratamente non-invazive sau, cel mult, minim invazive. Acum însă vedeta a spart gheaţa şi a apelat la o blefaroplastie. Iată ce presupune această procedură şi cum arată Tania după intervenţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu două luni, Tania Budi a decis să recurgă în secret la prima sa intervenţie chirurgicală pentru a rezolva o problemă estetică ce se accentua odată cu trecerea anilor. Este vorba de o situaţie frecvent apărută după vârsta de 40 de ani: pielea de la nivelul pleoapelor şi cea deasupra ochilor se lasă ori crează pliuri inestetice, care duc la un aspect neodihnit al chipului, per ansamblu. În aceste condiţii, tratamentele de salon clasice nu pot da rezultate şi este necesară intervenţia unui medic chirurg.
 
În cazul Taniei, a fost vorba de Iancu Morad, medicul care are grijă de tenul şi de aspectul frumoasei vedete de mai bine de un deceniu. Astfel se face că Tania a intrat discret în sala de operaţie, unde medicul i-a extirpat surplusul de piele din zona ochilor, reuşind să şteargă ani buni de pe chipul pacientei.
 

Tania Budi: "Arătam mereu ca şi cum abia m-aş fi trezit din somn"

Vezi imaginile şi citeşte continuarea pe click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările