Sharon şi Ozzy Osbourne s-au despărţit după 33 de ani de căsnicie

Sharon şi Ozzy Osbourne s-au despărţit după 33 de ani de căsnicie

Sharon Osbourne crede că Ozzy are o aventură FOTO GettyImages/Guliver

Sharon şi Ozzy Osbourne s-au despărţit după 33 de ani de căsnicie, au anunţat, duminică, mai multe surse din industria de divertisment, care nu exclud însă o reconciliere a cuplului în viitorul apropiat, scrie revista „People“, citată de News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

O sursă a dezvăluit pentru „E! News“ că cei doi soţi au decis de comun acord ca Ozzy să părăsească domiciliul conjugal. Totuşi, aceeaşi sursă a precizat faptul că despărţirea cuplului nu are nicio legătură cu problemele pe care Ozzy le-a avut în trecut cu dependenţa de droguri şi de alcool, deoarece rockerul britanic nu a mai consumat nici droguri, nici alcool în ultimii trei ani.

„Entertainment Tonight“ a anunţat, de asemenea, că legendarul rocker şi soţia lui au decis să se despartă.

O altă sursă a confirmat pentru revista „People“ despărţirea cuplului, însă sursa consideră că este vorba de o „despărţire de moment“ şi nu ar fi deloc surprinzător ca soţii Osbourne să îşi rezolve în curând problemele din viaţa de cuplu şi să se împace. 

Potrivit aceleiaşi surse, Sharon Osbourne crede că Ozzy are o aventură.

O sursă din anturajul apropiat al cuplului a declarat pentru revista „People“ că zvonurile despre despărţirea soţilor Osbourne sunt „oarecum adevărate“.

„Dar el se va întoarce“, a adăugat sursa respectivă.

Sharon şi Ozzy Osbourne s-au cunoscut la începutul anilor 1970, într-o perioadă în care Sharon lucra pentru tatăl ei, Don Arden, care era managerul trupei lui Ozzy, Black Sabbath. Atunci când Ozzy Osbourne a părăsit celebra trupă britanică în 1979, Sharon a preluat compania de management artistic a tatălui ei şi a început o relaţie cu Ozzy, devenindu-i manager şi ajutându-l să îşi lanseze cariera solo. 

Sharon şi Ozzy Osbourne s-au căsătorit pe 4 iulie 1982 şi au împreună trei copii - Aimee, în vârstă de 32 de ani, Kelly, în vârstă de 31 de ani, şi Jack, în vârstă de 30 de ani.

Familia Osbourne a făcut subiectul unui serial de tip reality-show de mare succes, ce a fost difuzat de postul de televiziune MTV între anii 2002 şi 2005. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările