Scandal cu înmormântarea lui Nelu Ploieşteanu! Familia nu a mai ridicat trupul de la IML: „Nu va fi îngropat ca un câine”

Scandal cu înmormântarea lui Nelu Ploieşteanu! Familia nu a mai ridicat trupul de la IML: „Nu va fi îngropat ca un câine”

E scandal în jurul înmormântării lui Nelu Ploieşteanu! Fetele artistului au refuzat să ridice trupul tatălui lor de la IML, pe motiv că nu au cum să se ocupe fizic de înmormântare până la ora 17.00, aşa cum prevede protocolul Covid.

Ştiri pe aceeaşi temă

Familia lui Nelu Ploieşteanu a făcut cerere la Parchet pentru efectuarea unei necropsii în speranţa ca artistul va ieşi egativ la testul Covid, după trei săptămâni de stat la Terapie Intensivă, dar iată că nu a fost aşa. Marţi dimineaţă (6 aprilie), au venit rezultatele de la Institutul Cantacuzino şi artistul a ieşit pozitiv.

 
Cele două fete s-au opus însă şi au refuzat să ridice trupul tatălui lor, pe motiv că nu au cum să se ocupe fizic de înmormântare până la ora 17.00, cum prevedea legea. Ele intenţionează să ridice trupul tatălui lor abia mâine, când va fi înmormântat.
 

Citeşte continuarea şi vezi imaginile pe click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările