Sandra Izbaşa s-a măritat cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ştefan Bănică. Imagini de la cununie

Sandra Izbaşa s-a măritat cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ştefan Bănică. Imagini de la cununie

E oficial! Fosta mare gimnastă Sandra Izbaşa (31 de ani) a devenit, de azi, doamna Bănică. Sandra şi actorul Răzvan Bănică (29 de ani), nepotul lui Ştefan Bănică, s-au cununat civil vineri, 30 iulie, într-zi de foc, aşa cum e şi dragostea lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost făcut pe Facebook chiar de prietena Sandrei, fosta mare gimnastă Andreea Răducan, care jubila că destinul i-a îndeplinit o tradiţie de la propria nuntă: Sandra Izbaşa a fost cea care a prins, atunci, buchetul de mireasă. "Chiar nu putem spune că tradiţiile nu poartă şi ele o urmă de adevăr. Cine a prins buchetul? Cine se căsătoreşte astăzi? Să fie cu iubire, Sandra Izbaşa şi Răzvan Bănică!", a scris Andreea Răducan.
 
 

Sandra Izbaşa, ţinută rafinată, la cununie

Într-adevăr, frumoasa veste a fost confirmată şi de Ana Baniciu, prietenă şi ea cu mireasa, care a pus pe Instagram imagini video de la cununie. Sandra şi Răzvan au avut parte de o ceremonie în aer liber, decorul a fost elegant, rafinat, au predonimat florile albe, iar invitaţii s-au bucurat de moment, uitând de canicula de afară. Sandra a purtat o rochie de culoarea untului, cu bretele fine, iar mirele, un costum de culoarea oului de raţă.

Citeşte continuarea pe click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările