Ron Wood de la Rolling Stones s-a însurat în secret. Soţia lui este cu 31 de ani mai tânără

Ron Wood de
la Rolling Stones s-a însurat în secret. Soţia lui este cu 31 de ani mai tânără

Sally Hunphreys şi Ron Wood s-au căsătorit după şase luni de relaţie FOTO Getty Images

Chitaristul trupei Rolling Stones, Ron Wood (65 de ani), şi iubita sa, Sally Humphreys (34 de ani) sunt dovada vie că dragostea nu are vârstă. În pofida diferenţei de 31 de ani, cei doi s-au căsătorit ieri, în cadrul unei ceremonii secrete.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ceremonia a avut loc într-un penthouse al hotelului Dorchester din Londra. Mireasa a purtat rochia mamei ei, iar singurul detaliu care aducea aminte de viaţa rebelă de rock star a lui Wood au fost şosetele roz aprins. Sally Humphreys, o producătoare de teatru, este cea de-a treia soţie a muzicianului britanic.

La eveniment au participat câţiva prieteni apropiaţi ai muzicianului, printre care fostul Beatles Paul McCartney şi Rod Stewart, care a fost şi cavalerul de onoare. Rod Wood şi Rod Stewart au fost colegi în trupa Faces, în anii ’70.

Ron Wood a fost căsătorit între 1971 şi 1978 cu modelul Krissy Findlay, cu care are un fiu Jesse. În 1985 s-a însurat cu Jo Wood, iar din acest mariaj au rezultat două fete. 

În 2008, muzicianul şi-a părăsit soţia pentru o chelneriţă rusoaică, Ekaterina Ivanova, cu aproape 40 de ani mai tânără decât el. Divorţul de Jo Wood s-a pronunţat în 2009. Cu actuala sa soţie are o relaţie de şase luni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările