Robbie Williams crede că ar putea suferi de o formă de autism: „Ceva lipseşte în mine, am lacune mari“

Robbie Williams crede că ar putea suferi de o formă de autism: „Ceva lipseşte în mine, am lacune mari“

Robbie Williams FOTO Getty Images

Robbie Williams (44 de ani) crede că ar putea suferi de sindromul Asperger, fiind convins că „ceva lipseşte“ la el.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cântăreţul  a explicat recent faptul că ar putea suferi de sindromul Asperger, o form[ de autism, iar în capul lui se dă „o muncă destul de grea“, scrie The Independent. 
 
„Ceva lipseşte în mine, am lacune mari. Ar putea fi Asperger sau autism. Nu ştiu în ce spectru mă aflu, dar ceva este“, a declarat artistul într-un interviu acordat Radio 2. 
 
„Am o compulsie interesantă, dependenţă, boală mintală aş putea spune. Aş fi suferit de asta (indiferent) dacă eram starul pop Robbie Williams, sau muncitorul Robbie Williams“, a adăugat cântăreţul. 
 
Sindromul Asperger este o formă de autism, ce include tulburări în privinţa interacţiunilor sociale şi a posibilităţilor de comunicare. Iniţial, Hans Asperger a descris acest sindrom ca pe „o psihopatie autistică“ dar, după moartea sa în 1980, boala a primit numele savantului austriac. 

Artistul a mărturisit în repetate rânduri că s-a confruntat cu depresia şi anxietatea şi a dat detalii despre lupta sa cu drogurile şi abuzul de alcool, de-a lungul timpului.
  
 
Robbie Williams este căsătorit cu actriţa americană Ayda Field, în vârstă de 39 de ani, cuplul având împreună doi copii, o fetiţă de 5 ani, Teddy, şi un băieţel de 3 ani, Charlton.
 
FOTO Getty Images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: