Remus Cernea şi Ioana Stăniloiu s-au despărţit după trei ani: mesajul politicianului

Remus Cernea şi Ioana Stăniloiu s-au despărţit după trei ani: mesajul politicianului

Remus Cernea şi Ioana Stăniloiu, într-un sărut FOTO Arhivă personală Ioana Stăniloiu

Politicianul şi activistul Remus Cernea (43 de ani) şi activista Ioana Stăniloiu (29 de ani) s-au despărţit după o relaţie de trei ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Remus Cernea a fost cel care a anunţat separarea prin intermediul unui mesaj pe Facebook: „Deşi începuse sub foarte frumoase auspicii, după aproape trei ani împreună, relaţia noastră s-a încheiat. Mai întâi a fost o separare de ordin locativ, în urmă cu aproximativ două luni, apoi a venit acum câteva săptămâni despărţirea propriu-zisă, după ce încercările de a ne reface relaţia au eşuat. Fiind amândoi persoane publice, este firesc să facem public acest final. Dar nu voi dori să comentez asupra subiectului mai mult decât ceea ce prezint în acest mesaj. Sper ca discreţia pe care mi-o doresc asupra temei să fie respectată. Încheierea unei relaţii importante este resimţită (studiile atestă acest lucru) cu intensitatea unei perioade de doliu. Ioana este un om care m-a fascinat. Îi doresc să îşi împlinească aspiraţiile şi sper să aibă succes în tot ceea ce va dori să facă.“
 
În ceea ce priveşte motivele despărţirii, Cernea a precizat: „Responsabilitatea acestui sfârşit este, desigur, a amândurora, dar nu am putut să nu remarc influenţa unor apropiaţi în care cândva am avut încredere, dar care, în momente critice, au jucat un rol nefast, amplificând forţele centrifuge care au dus la ruperea relaţiei. Aşadar, aveţi mare grijă ce fel de oameni lăsaţi să joace un rol în viaţa voastră şi să vă influenţeze o relaţie preţioasă, pentru că surprizele neplăcute pot veni dinspre persoane de la care te aştepţi cel mai puţin.“
 
Remus Cernea a amintit şi de cauzele pe care le-a susţinut alături de fosta lui iubită, printre care celebrul proiect de lege pentru parteneriatul civil atât pentru cuplurile heterosexuale, cât şi pentru cele formate din persoane LGBT, iniţiat în 2016. Acela a fost momentul în care cei doi şi-au oficializat relaţia, după speculaţii privind orientarea sexuală a politicianului. La acel moment, Remus Cernea „a cerut-o de parteneră civilă“ pe Ioana Stăniloiu în faţa camerelor de filmat, iar „da-ul“ ei a fost pecetluit cu un sărut dezinhibat, imaginile devenind virale. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările