Prinţul William apare răzând alături de cei trei copii ai săi într-o fotografie oficială de Ziua Tatălui

Prinţul William apare răzând alături de cei trei copii ai săi într-o fotografie oficială de Ziua Tatălui

Foto Instagram / Palatul Kensington

Palatul Kensington a publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie cu Prinţul William şi cu cei trei copii ai săi cu ocazia Zilei Tatălui, sărbătorită în fiecare an în Marea Britanie în a treia duminică din luna iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotografia îl întruchipează pe prinţul William zâmbind larg alături de copiii săi şi ai soţiei sale Kate, prinţul George, în vârstă de 8 ani — în stânga tatălui —, prinţesa Charlotte, şapte ani — în dreapta tatălui — şi prinţul Louis, de patru ani — pe umerii lui William. Poza a fost făcută anul trecut, în vacanţa pe care au petrecut-o în Iordania.

Prinţul William va împlini marţi, 21 iunie, 40 de ani, iar cuplul va anunţa curând şi mutarea lor la Palatul Windsor, relatează Daily Mail, pentru a fi mai aproape de Regină.

Fotografia publicată de Ziua Tatălui este diferită de celelalte imagini oficiale prin faptul că nu a fost realizată de Ducesa de Cambridge, care este pasionată de arta fotografică. Palatul Kensington a anunţat că portretul familiei a fost realizat de un fotograf profesionist, care nu a fost numit, în timpul vacanţei petrecute de cei cinci în Iordania în toamna anului trecut.

O imagine asemănătoare cu familia regală a fost folosită anul trecut, ca felicitare de Crăciun. Fotografia îi prezintă pe cei doi duci de Cambridge care zâmbesc alături de copiii lor, îmbrăcaţi în ţinute lejere de vară.

Kate poartă o rochie verde kaki, în timp ce prinţesa Charlotte este îmbrăcată într-o rochiţă albastră şi se află în dreapta tatălui ei. Prinţul George zâmbeşte în dreapta mamei sale, purtând o bluză cu guleraş şi imprimeu camuflaj, în timp ce mezinul familiei, Louis stă jos pe o blană naturală şi poartă un tricou bleumarin în dungi şi bermude gri.
 
 
Deşi locul exact nu a fost dezvăluită, stânca din spatele lor indică faptul că ar fi fost realizată în Petra, un sit arheologic faimos din deşertul Iordaniei.
 
Ducii de Cambridge au o legătură personală cu Iordania. Kate a locuit timp de trei ani în această ţară, în perioada în care tatăl său a fost delegat să lucreze pentru British Airways în Amman, capitala ţării, în anul 1984. La acea vreme, Kate avea doi ani, iar sora sa, Pippa, avea opt luni.
 
Atunci când William a făcut un tur oficial în Orientul Mijlociu în 2018, a vorbit despre intenţia sa de a se reîntoarce în viitor împreună cu copiii.
 
„Soţiei mele, Catherine, îi pare foarte rău că nu poate fi aici cu mine atât de curând după naşterea fiului nostru, Louis, dar ea şi familia ei îşi amintesc cu drag cei aproape trei ani pe care i-au petrecut aici, când tatăl său lucra pentru British Airways în Amman”, a declarat William în 2018, când a vizitat Iordania.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările