Pedofilia, adevărata problemă a Hollywoodului, expusă de mult de un actor cunoscut

Pedofilia, adevărata problemă a Hollywoodului, expusă de mult de un actor cunoscut

foto: arhivă

Într-o perioadă în care Hollywoodul îşi trăieşte cele mai ruşinoase zile, după expunerea mogulului Harvey Weinstein, acuzat de viol şi hărţuire sexuală, tot mai multe voci care vorbesc mai ales sub protecţia anonimatului susţin că în dulapul cu schelete al industriei filmului se ascund realităţi şi mai crunte.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce fost prezentatoare TV Heather Unruh a cerut să se facă o investigaţie şi asupra unui mare actor de Oscar, Kevin Spacey, şi după ce numele lui Ben Affleck a fost implicat într-o serie de ştiri legate de comportamentul deplasat pe care l-a avut faţă de unele tinere, ne întrebăm ce secrete ruşinoase rămân încă de descoperit.

Şi ne mai întrebăm dacă actorul Corey Feldman, unul dintre starurile filmelor din anii 80, nu ştia el ce ştia când a declarat, într-un interviu pentru ABC News, din 2013, că pedofilia este o problemă la Hollywood, ia copiii actori sunt în pericol.

Iată ce dezvăluire a făcut Corey Feldman despre pedofilia de la Hollywood!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările