Pamela Anderson s-a căsătorit cu bodyguard-ul ei

Pamela Anderson s-a căsătorit cu bodyguard-ul ei

Pamela Anderson FOTO  Pascal Le Segretain/Getty Images

Actriţa şi fotomodelul Pamela Anderson a anunţat marţi că s-a căsătorit în Ajunul Crăciunului cu garda sa de corp, Dan Hayhurst. Este a patra sa căsătorie şi actriţa se retrage şi de pe reţelele sociale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actriţa s-a căsătorit la reşedinţa sa din Vancouver Island, în cadrul unei ceremonii intime.
 
„Nunta a avut loc pe o proprietate pe care am cumpărat-o de la bunicii mei în urmă cu 25 de ani. Este locul în care părinţii mei s-au căsătorit, iar ei sunt împreună şi astăzi”, a declarat Pamela Anderson, potrivit ştirileprotv.ro.
 
Modelul canadian a făcut anunţul pe Instagram unde a publicat o fotografie de la nuntă, precizând că va fi ultima, pentru că renunţă la reţelele sociale.
 
În septembrie, o sursă de dezvăluit pentru revista People că Pamela Anderson şi Dan Hayhurst formează un cuplu de mai multe luni şi că cei doi au petrecut împreună perioadele de carantină impuse din cauza pandemiei de COVID-19.
 
În vârstă de 53 de ani, Pamela Anderson e la a patra căsătorie.Pamela Anderson s-a căsătorit cu producătorul muzical Rick Solomon de două ori, în 2007 şi 2013. Ambele ei mariaje cu Solomon au durat mai puţin de un an.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările