Oana Pellea, jignită şi înjurată din cauza unui mesaj despre moartea Cristinei Ţopescu: ce i-a supărat pe „fanii“ actriţei

Oana Pellea, jignită şi înjurată din cauza unui mesaj despre moartea Cristinei Ţopescu: ce i-a supărat pe „fanii“ actriţei

Oana Pellea FOTO David Muntean

Actriţa Oana Pellea (57 de ani) a mărturisit că a primit mesaje critice, pline de ură şi chiar înjurături prin intermediul Facebook, după ce a publicat un mesaj în care îi blama pe cei care au „transformat“ moartea jurnalistei Cristina Ţopescu în subiect de „cancan“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actriţa Oana Pellea a stârnit „furia“ unor utilizatori de Facebook după ce a publicat un mesaj pe Facebook referitor la moartea jurnalistei Cristina Ţopescu. 

„Eh… am primit şi acest drăgălaş mesaj: „Eşti o greşeală genetică a marelui actor. Nici în faţa morţii nu ai pic de bun simţ. Eşti o mare javră. Dacă te-ar lua dracu ar fi o mare victorie a acestui popor. Îţi doresc din toata fiinţa mea să ai parte de un sfârşit cât mai neplăcut şi cât mai curând. Doar pământul o să-ţi închidă botul ăla spurcat şi plin de venin, javră!“, este mesajul primit de actriţa Oana Pellea, potrivit ştirileprotv.ro.

Mesajul publicat de actriţă a fost şters ulterior de pe profilul ei de Facebook.

În mesajul său, actriţa îi blama pe cei care au „transformat“ moartea jurnalistei în subiect de cancan şi-şi mărturisea „dispreţul“ pentru aceştia:

„Moartea ca subiect de cancan… Comentatori de moarte, necunoscători de viaţă. Ciori croncănitoare, comentatoare… Jalnic tablou! Îi comentaţi moartea. Ce oribil! Cristina Ţopescu a avut un suflet mare şi o capacitate de a iubi enormă. Mesaj către toţi cei care comentează ca subiect de cancan plecarea Cristinei Ţopescu. Vă asigur de tot dispreţul meu! Atitudinea voastră accentuează faptul că avea enormă dreptate iubind câinii mai degrabă decât oamenii. Dumnezeu să o odihnească pe Cristina. A fost un suflet foarte frumos! Iar vouă, toţi cei care îi judecaţi moartea să vă dea Domnul după cât bine aţi făcut în viaţa asta şi după câte suflete nevinovate aţi salvat“, a fost mesajul Oanei Pellea. 

Ulterior, actriţa a precizat că după mesajul „plin de ură“, a primit alte zeci de „iubire“.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: