Nicollette Sheridan din “Neveste Disperate” îl dă în judecată pentru lovire pe creatorul serialului

Nicollette Sheridan din “Neveste Disperate” îl dă în judecată pentru lovire pe creatorul serialului

Nicollette Sheridan

Nicollette Sheridan, interpreta lui Eddie Britt din serialul "Neveste Disperate" ("Desperate Housewives"), l-a dat în judecată pe creatorul producţiei cinematografice, Marc Cherry, acuzându-l că a lovit-o în septembrie 2008.

Ştiri pe aceeaşi temă

Plângerea a fost înaintată, luni, Curţii Superioare de la Los Angeles. Potrivit publicaţiei britanice "The Telegraph", din cauza unei nelămuriri a lui Sheridan referitoare la o replică din scenariu, Mark Cherry "a luat-o deoparte şi a lovit-o cu putere peste faţă şi peste cap".

Potrivit declaraţiilor actriţei, când aceasta a raportat incidentul organizaţiei media ABC, producătoare a serialului TV "Neveste Disperate", Cherry a ameninţat că îi scoate personajul din film.

Prin procesul intentat, Sheridan îl acuză pe Marc Cherry că a dat naştere pe platou unui mediu ostil de muncă şi că a avut un comportament agresiv şi abuziv faţă de membrii echipei de filmare.

Află care este suma pe care Nicollette Sheridan o cere ca despăgubire

În documentul depus la Curtea Superioară de la Los Angeles, Nicollette susţine că, după incident, Cherry şi membrii conducerii ABC au decis să scoată personajul interpretat de ea, Eddie Britt, din serialul TV, prin introducerea în scenariu a unui accident de maşină în care acesta moare.

Actriţa britanică nu este singura care s-a plâns de comportamentul creatorului serialului TV. Teri Hatcher, interpreta lui Susan Meyer, a atras atenţia conducerii ABC privind atitudinea şi acţiunile lui Marc Cherry. Acesta, aflând de plângerea lui Hatcher, i-ar fi spus lui Sheridan: "Spre ca Teri să fie lovită de o maşină şi să moară".


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările