Momentul în care Brian May, chitaristul trupei Queen, cântă în Australia pentru un koala salvat din incendiu VIDEO

Momentul în care Brian May, chitaristul trupei Queen, cântă în Australia pentru un koala salvat din incendiu VIDEO

Brian May a cântat pentru un urs koala salvat din incendiile din Australia FOTO Facebook

Brian May, chitaristul formaţiei Queen, a vizitat un centru de îngrijiri pentru animale salvate în timpul incendiilor din Australia şi a cântat pentru un koala salvat din incendiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Brian May a publicat pe site-ul său, pe pagina de Facebook şi Instagram, un videoclip în care a cântat pentru un koala cocoţat pe umărul său, scrie news.ro.
 
Chitaristul formaţiei Queen a mers la spitalul pentru animale de la RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals) din Brisbane.
 
May a publicat vineri fotografii care surprind momentele petrecute cu urşii koala. Chitaristul a cântat la instrumentul său, fără amplificator, pentru un urs koala care părea să aprecieze gestul vizitatorului său. 

Muzicianul s-a angajat personal să susţină RSPCA. Pe Instagram, el a publicat un link pentru donaţii către instituţia australiană. 
   
 
Între septembrie 2019 şi începutul anului 2020, incendii necontrolate au devastat milioane de hectare din pădurile Australiei, cauzând moartea a numeroase animale. În ianuarie, a fost avansată cifra de mai mult de un miliard de animale ucise de un cercetător de la Universitatea din Sydney. Imagini cu urşi koala, o specie deja ameninţată cu dispariţia, arşi, gemând de durere, însetaţi, salvaţi de pompieri, de veterinari sau de civili, au făcut înconjurul lumii. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: