Meghan Markle a semnat un contract cu Disney: ce se va întâmpla cu banii primiţi în urma prestaţiei sale

Meghan Markle a semnat un contract cu Disney: ce se va întâmpla cu banii primiţi în urma prestaţiei sale

Meghan Markle a acceptat să îşi împrumute vocea într-o producţie Disney FOTO Guliver/Getty Images

Ducesa Meghan Markle (38 de ani) a semnat un contract cu compania de producţii Disney, banii primiţi de soţia prinţului Harry (35 de ani) pentru prestaţia sa urmând să fie donaţi.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au uimit atât fanii, cât şi casa regală, în urmă cu câteva zile, când au anunţat că vor să renunţe la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice pentru că vor să-şi dobândească independenţa financiară.
 
Se pare că din planurile de viitor ale ducesei de Sussex face parte o colaborare cu Disney, Meghan căzând deja la un acord cu compania, potrivit Yahoo Entertainment. 
 
Surse citate de „The Times“ au afirmat că Meghan a semnat un contract cu studsiourile Disney pentru a-şi împrumuta vocea într-o producţie.
 
Disney va plăti activitatea soţiei prinţului Harry în calitate de voice over, însă banii nu vor intra în contul personal al ducilor de Sussex. În schimb, compania a fost de acord să facă o donaţie către Elephants Without Borders, o organizaţie care ajută la monitorizarea şi protejarea animalelor de braconaj, în schimbul muncii lui Meghan.
 
Această mişcare ar putea servi drept o modalitate prin care Harry şi Meghan îşi vor folosi celebritatea în beneficiul cauzelor de care le pasă. 
 
De menţionat este că acordul Disney a venit înainte ca cuplul să anunţe oficial despărţirea de familia regală. Conform „The Times“, ducesa şi-a împrumutat vocea pentru Disney înainte ca ea şi Harry să plece în Canada.
 
„(...) De asemenea, atinge zonele sensibile, făcând loc acuzaţiilor potrivit cărora cuplul renunţă la brandul creat în familia regală şi se va compromite pentru bani. Potrivit unui raport, în timpul discuţiilor tensionate înainte de Crăciun, membrii seniori ai familiei regale au acuzat cuplul de deja semnează un acord cu «diverse firme, inclusiv Disney»“, a declarat o sursă pentru publicaţie.
 
Mai mult, jurnaliştii Daily Mail au analizat discuţia dintre prinţul Harry şi şeful Disney, Bob Iger, conversaţie care a avut loc în iulie 2019 la premiera filmului „Lion King“. După transcrierea făcută conform citirii pe buze a celor doi, ducele i-ar fi spus lui Iger, mai în glumă, mai în serios, să îi ofere soţiei sale un job.
 
În timpul discuţiei surprinse de un fan care filma, Harry i-a transmis lui Iger: „Ştii că (Meghan – n.r.) face voice over? Chiar este interesată“. „Ah, nu ştiam asta. Ne-ar plăcea să încercăm asta. E o idee bună“, ar fi fost răspunsul lui Iger. 

Într-un alt video, Iger îi spune chiar lui Meghan: „Doar trimite-mi un email“.
 

 
Anunţul privind renunţarea ducilor de Sussex la statutul de membri seniori a luat prin surprindere casa regală britanică, iar Regina Elisabeta a II-a s-a declarat „dezamăgită“ de hotărârea luată de nepotul său. Şi experţii regali au criticat decizia luată de Harry şi Meghan. 
 
Între timp, Regina Elisabeta a II-a a convocat pentru luni o întâlnire de urgenţă, pe proprietatea Sandringham din Norfolk. Întâlnirea va fi prilej pentru discutarea propunerilor rezultate din consultările dintre oficialii de la Buckingham, Clarence House şi Kensington şi reprezentanţii guvernelor Marii Britanii şi Canadei privind viitoarele roluri ale lui Harry şi Meghan.
 
Totodată, Prinţul William şi-a exprimat dezamăgirea şi tristeţea faţă de decizia fratelui său, prinţul Harry, de a se rupe de familie, însă speră că lucrurile se vor rezolva cu timpul.
 
Aparent, Meghan Markle, care a plecat joi în Canada pentru a fi alături de fiul cuplului, Archie, va participa la discuţie prin telefon.
 

Harry şi Meghan, cei mai nefericiţi dintre membrii familiei regale 

Semnele că ducii de Sussex nu erau fericiţi de viaţa lor au apărut de mai multe luni. În octombrie anul trecut, prinţul Harry a dat în judecată mai multe tabloide din Marea Britanie, pentru presupuse interceptări telefonice ilegale şi încălcarea vieţii private, la câteva zile după ce a criticat presa pentru că ar fi declanşat o campanie de hărţuire a soţiei sale.

Anunţul a fost însoţit şi de un discurs critic la adresa tabloidelor britanice, un gest neobişnuit din partea unui membru al familiei regale britanice.

În acest discurs, Harry a spus că ducesa este hărţuită de presă la fel cum a fost şi mama sa, prinţesa Diana de Wales, înainte de a muri, în 1997. „Temerea mea cea mai mare este că istoria se repetă“, a spus prinţul.

„Am fost un martor tăcut al suferinţei sale prea mult timp“, a mai spus Harry la momentul respectiv.

De asemenea, ducesa Meghan a acordat un interviu în care a fost copleşită de emoţii în momentul în care a fost întrebată cât de greu este să facă faţă presiunii mediatice. 
 
La rândul său, prinţul Harry a răspuns zvonurilor, care, de câteva luni, se referă la răcirea relaţiei sale cu prinţul William. Ducele de Sussex a recunoscut că fratele său mai mare şi cu el merg de acum „pe drumuri diferite“ şi că relaţia lor traversează „zile bune“ dar şi „zile rele“. 
 
  
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările