Magda Pălimariu, dezvăluiri despre viaţa de dincolo de camere: „Mă bucur de fiecare «escapadă» pe care pot să o am alături de soţul meu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magda Pălimariu e mai fericită ca niciodată (Foto: PRO TV).
Magda Pălimariu e mai fericită ca niciodată (Foto: PRO TV).

De când s-a căsătorit, Magda Pălimariu se împarte între România şi Norvegia. Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV ne-a vorbit despre noua viaţă şi provocările din pandemie.

Cum ţi-a schimbat pandemia viaţa?

Aşa cum ne-a schimbat-o, de fapt, tuturor. Toată tragedia din jur, incendiile din spitale, oameni care îşi pierd vieţile, bolnavi de cancer care nu mai pot fi trataţi pentru că nu mai au loc în spitale – e groaznic. Distanţarea, frica pentru noi şi pentru cei la care ţinem. Ni s-a dat viaţa peste cap complet şi toate lucrurile care ni se păreau normale şi pe care le făceam din instinct, cumva simţeam că ni se cuvin, au ajuns să ne lipsească. Cred că am şi învăţat foarte mult din asta şi ne bucurăm altfel de anumite momente.

Dacă ar fi să pleci de la rubrica meteo, ce format TV te-ar tenta?

În primul rând, nu aş pleca – aşa că nu poate fi luat în considerare. Dacă apare un format care să-mi permită să continui cu rubrica meteo şi care să mi se potrivească – nu aş refuza.

Eşti destul de prezentă pe social media. Pe când un reality show cu Magda Pălimariu?

Sunt prezentă pentru că am o comunitate frumoasă şi îmi place să împărtăşesc anumite momente cu cei care mă urmăresc. Un reality show nu ar fi pentru mine. Nu m-am simţit niciodată confortabil să-mi expun viaţa astfel. 

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite