Mafiot şi-n realitate? Joe Pesci, acuzat că a angajat un asasin care să-l omoare pe fostul soţ al fostei lui soţii

Mafiot şi-n realitate? Joe Pesci, acuzat că a angajat un asasin care să-l omoare pe fostul soţ al fostei lui soţii

Joe Pesci FOTO Profimedia

Joe Pesci a apărut în numeroase filme cu criminali, printre care „Goodfellas“, „Casino“ şi mai recentul „The Irishman“, şi a rămas în memoria colectivă ca unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, care-a făcut o carieră din producţiile de mare succes cu mafia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dar e posibil ca experienţa personală să-l fi ajutat pe actor să joace cu uşurinţă aceste roluri de criminali? Pesci a fost însurat cu Claudia Haro, o actriţă care ajuns după gratii după ce a fost condamnată pentru tentativa de omor asupra fostului ei soţ. Iar Joe a fost acuzat că a ajutat-o.

După divorţul de starul hollywoodian, actriţa Claudia Haro s-a măritat cu cascadorul Garrett Warren, alături de care şi-a petrecut doi ani din viaţă şi s-a despărţit apoi de el în 2000. Pe 20 mai 2000, în toiul unei lupte crâncene pe costodia copilului lor, Warren a fost împuşcat de către un străin în faţa casei sale din California.

Citeşte aici continuarea articolului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările