Madonna şochează din nou. Prezentator: Nu, nu, nu! Opreşte-te! VIDEO

Madonna şochează din nou. Prezentator: Nu, nu, nu! Opreşte-te! VIDEO

Madonna la 63 de ani. Captura video Youtube

Madonna şochează din nou! În timpul emisiunii de divertisment „Tonight Show”, unde a fost invitata lui Jimmy Fallon, Madonna s-a întins pe biroul prezentatorului, în ciuda ţinutei sale excentrice şi a rugăminţilor acestuia de a se opri.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu, nu, nu! De ce... Madonna, opreşte-te! Doamne! Opreşte-te! Nu ştiu ce să fac. Opreşte-te! Nimeni nu va spune nimic. Îmi pare rău. Doamne!”, a spus Jimmy Fallon.
 
Iar după ce a coborât de pe birou, diva şi-a ridicat fusta şi şi-a arătat posteriorul în faţa camerelor.
 
Madonna a făcut gestul după ce i-a dezvăluit lui Jimmy Fallon că lucrează la un film despre viaţa ei, iar scriitorul James Baldwin reprezintă o sursă de inspiraţie pentru ea.
 
„Arta este importantă în viaţa noastră. Cred că oamenii nu subliniază suficient acest lucru. James Baldwin a fost o sursă de inspiraţie minunată pentru mine şi pentru show-ul meu (Madame X – n.r.). Şi unul din lucrurile pe care le spun mereu, citându-l pe el, este faptul că artiştii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea. Aşa că sper că ţi-am tulburat pacea, atât ţie în această după-amiază, cât şi celor care îmi urmăresc show-ul. Într-un mod plăcut, bineînţeles”, a spus Madonna în show-ul de televiziune, scrie Mediafax.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările