Lavinia Pârva a născut: mesajul transmis de Ştefan Bănică, care a devenit tată a treia oară

Lavinia Pârva a născut: mesajul transmis de Ştefan Bănică, care a devenit tată a treia oară

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică au devenit părinţi

Lavinia Pârva (34 de ani) a născut joi, 16 mai, un băieţel perfect sănătos. Anunţul a fost făcut de Ştefan Bănică (51 de ani) pe pagina sa de Facebook.  Artistul a dezvăluit şi ce nume va purta micuţul.

Ştefan Bănică a devenit tată pentru a treia oară. Soţia lui, cântăreaţa Lavinia Pârva, a născut astăzi, 16 mai, un băieţel, primul copil al cuplului. 
 
Vestea a fost dată chiar de Ştefan Bănică, pe pagina sa de Facebook. Artistul a dezvăluit şi numele bebeluşului: Alexandru Bănică. 
 
„Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru toate mesajele frumoase”, a scris artistul. 
 
Se pare că bebeluşul a venit înainte de termen, Lavinia fiind programată să nască luna viitoare. Este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul cântăreţ şi om de televiziune. Ştefan mai are un băiat, Radu Ştefan (17 ani), din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi o fetiţă, Violeta (10 ani), din căsătoria cu Andreea Marin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările