Josh Hartnett este tată pentru a treia oară. Actorul a părăsit Hollywood-ul pentru a se dedica familiei

Josh Hartnett este tată pentru a treia oară. Actorul a părăsit Hollywood-ul pentru a se dedica familiei

Josh Hartnett

Actorul de 42 de ani din "Pearl Harbour" a confirmat venirea pe lumea a celui de-al treilea copil al său. Josh şi partenera lui de viaţă, actriţa de 32 de ani Tamsin Egerton, sunt într-o relaţie de nouă ani - timp în care şi-au întemeiat o familie pe care o protejează cu mare grijă de intruziunile presei.

Cei doi nu au dezvăluit până acum numele celor trei copii ai lor. "Lucrurile de care sunt cel mai mândru în viaţa mea este că sunt tatăl a trei copii, că am o relaţie frumoasă cu partenera mea şi o viaţă de familie minunată. În paralel, încă mai fac filme bune, iar rolurile mele în filme independente aş spune că au devenit mai interesante după ce am plecat de la Hollywood", declară Josh. Iubita lui, Tamsin, i-a dăruit primul copil, o fetiţă, în 2015, iar cel de-al doilea copil a venit pe lume în 2017. Dovada discreţiei lor maxime este că nu se ştie exact când s-a născut al treilea copil - dar Josh a vorbit prima dată despre el în cel mai recent interviu, acordat zilele trecute.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările