John Cena şi logodnica lui s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de nuntă, după şase ani de relaţie

John Cena şi logodnica lui s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de nuntă, după şase ani de relaţie

John Cena şi Nikki Bella s-au logodit în 2017 FOTO Getty Images

John Cena (40 de ani) şi Nikki Bella (34 de ani, celebrul cuplu din lumea wrestlingului, au luat decizia să meargă pe drumuri separate cu puţin timp înainte de căsătorie.

Ştiri pe aceeaşi temă

După şase ani de relaţie şi o logodnă, John Cena şi Nikki Bella au anunţat printr-un comunicat de presă că se despart, dar că vor păstra o relaţie de prietenie.
 
„Deşi această decizie a fost una dificilă, vom continua să ne iubim şi să ne respectăm unul pe celălalt. Vă cerem să ne respectaţi intimitatea în această perioadă din vieţile noastre“, se arată în declaraţia comună, potrivit E!Entertainment.
 
În ianuarie, la nouă luni după logodnă, starurile WWE au sărbătorit apropierea nunţii printr-o petrecere. John a cerut-o pe Nikki în căsătorie chiar pe ringul de luptă, la WrestleMania 33, în aprilie 2017. Se pare că lucrurile au luat o turnură neaşteptată cu doar trei săptămâni înaintea nunţii, iar cuplul nu va mai ajunge în faţa altarului.
 

FOTO Getty Images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările