Jelena şi Novak Djokovic: despre infidelitate şi alte sporturi. De câte ori a călcat strâmb campionul de la Roland Garros în căsnicie

Jelena şi Novak Djokovic: despre infidelitate şi alte sporturi. De câte ori a călcat strâmb campionul de la Roland Garros în căsnicie

Jelena şi Novak au avut multe de înfruntat (Foto:arhivă).

Indestructibil pe terenul de tenis, Novak Djokovic este ceva mai vulnerabil pe teren amoros. Căsătorit de mulţi ani cu febleţea din liceu, sportivul a fost ţinta a numeroase zvonuri urâte legate de infidelitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Novak Djokovic a început vara în forţă. Tenismenul din Serbia este de neoprit, după ce a câştigat Roland Garros.

Un singur trofeu îl mai desparte acum de performanţele celorlalte două legende, Roger Federer şi Rafael Nadal. Deşi cumva nu a reuşit să egaleze popularitatea acestora, i-a depăşit la banii încasaţi din tenis: 123.688.000 de euro.

După ce a cucerit ultimul trofeu, numărul 1 mondial a declarat că sensul lui, motivaţia care l-a făcut să iasă campion, a fost familia, fără de care nu s-ar fi aflat pe teren, încununat de lauri. Relaţia de peste 15 ani cu soţia sa, Jelena, reprezintă deopotrivă asul din mânecă şi cel mai mare punct nevralgic, ştirile despre un iminent divorţ fiind la ordinea zilei. 

Citeşte mai multe aici

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările