Istoria torturilor de nuntă în familia regală britanică. Ce ascundea cel de la nunta reginei Elisabeta a II-a

Istoria torturilor de nuntă în familia regală britanică. Ce ascundea cel de la nunta reginei Elisabeta a II-a

Tortul de la nunta prinţului Willam FOTO Profimedia

Torturile de nuntă în familia regală britanică au o însemnătate aparte. Au o istorie de secole şi au fost punctul principal de atracţie atât pentru miri şi invitaţii lor, cât şi pentru admiratorii din toată lumea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Amintiţi-vă tortul de la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle în 2018: a avut patru etaje şi o combinaţie inedită de arome, lămâie şi flori de soc. Ei bine, acesta e doar primul „etaj“, dacă putem spune aşa, căci alte capodopere create pentru nunţile regale au uimit cu-adevărat lumea.

Tortul de la nunta prinţului William cu Kate Middleton a avut opt etaje şi cântărea aproximativ 100  de kilograme.La nunta reginei Elisabeta a II-a şi a prinţului Philip a fost o creaţie dulce extravagantă.

 Află aici povestea acestor deserturi speciale, cum au evoluat ele în timp şi ce obiecte cu o însemnătate aparte erau ascunse în tortul de la nunta reginei Elisabeta cu prinţul Philip.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările