Ioana, detalii şocante despre bătaia încasată de la Ilie Năstase: „Nu ştiam dacă mai ies vie!” Ce spune despre divorţ

Ioana, detalii şocante despre bătaia încasată de la Ilie Năstase: „Nu ştiam dacă mai ies vie!” Ce spune despre divorţ

Începutul noului an s-a lăsat cu peripeţii pentru cuplul format din Ioana Simion (45 de ani) şi Ilie Năstase (74 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi le-a spus iniţial poliţiştilor că nu a fost agresată şi a refuzat ordinul de protecţie, Ioana Simion s-a răzgândit şi îl acuză acum pe fostul jucător de tenis că ar fi bătut-o destul de temeinic.
 
"Am ajuns acasă şi... am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a spus Ioana pentru Click!
 
Bruneta originară din Constanţa a negat că fostul iubit, Nick Rădoi, ar fi fost motivul izbucnirii lui Nasty. “Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Nu, eu sunt un om cu coloană vertebrală, care ştie să pună punct între trecut şi prezent", a mai afrmat soţia lui Ilie Năstase. 
 
Săptămâna trecută, Ioana Năstase a chemat poliţia, după ce a fost agresată de către soţul ei, Ilie Năstase, în locuinţa din Bucureşti. În urma apariţiei în spaţiul public a informaţiei, poliţia a confirmat intervenţia

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările