Iarna, sutienul se incalzeste la microunde

Un fabricant de lenjerie pentru femei a prezentat la Tokyo un nou model de sutien, care poate fi incalzit la cuptorul cu microunde, destinat sa le ajute pe reprezentantele sexului frumos sa nu sufere

Un fabricant de lenjerie pentru femei a prezentat la Tokyo un nou model de sutien, care poate fi incalzit la cuptorul cu microunde, destinat sa le ajute pe reprezentantele sexului frumos sa nu sufere de frig in timpul iernii. Inventatorul a explicat ca noul sau produs se inscrie in cadrul campaniei oficiale ,Warm Biz", care ii invita pe japonezi sa poarte haine groase la birou, pentru a face economie de caldura si pentru a proteja mediul. Astfel, sutienul contine pernite care pot fi umplute cu un gel reutilizabil si care se incalzeste la microunde sau in apa fiarta. Acest sutien prezinta insa si dezavantaje, din punct de vedere estetic: el se infasoara ca un boa in jurul femeii care il poarta, pentru a-i incalzi, in acelasi timp, si gatul, si pieptul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: