Gina Pistol a provocat revoluţie cu o poză fără filtre în care apare nemachiată

Gina Pistol a provocat revoluţie cu o poză fără filtre în care apare nemachiată

Sursă foto: Facebook

Gina Pistol radiază din toţi porii! O văd admiratori, o vedem şi noi, o simte şi Smiley. Prezentatoarea TV este cu adevărat o femeie împlinită şi transmite asta prin imaginile pe care le face publice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ultima fotografie postată pe Instagram în care apare naturală, fără filtre, machiaj sau alte artificii o arată pe Gina Pistol aşa cum este ea în realitate. Poza a a strâns aproape o sută de mii de aprecieri şi comentarii.
 
Gina Pistol este cu adevărat un exemplu pozitiv pentru vedetele din România, mămici şi femei. De ce spunem asta? Prezentatoarea tv militează pentru naturaleţe, frumuseţe interioară şi sinceritate, fie că vorbim de internet sau viaţa de zi cu zi. Este clar o schimbare până şi pentru vedeta tv, care, în trecut, a apelat la multe artificii pentru a părea mai drăguţă, un exemplu ar fi mărirea buzelor, gene false sau filtre.
 
De când are o relaţie cu Smiley, băiat simplu şi devreme acasă, cum vine vorba, Gina Pistol şi-a schimbat filozofia de viaţă, modul de a vedea lucrurile şi perspectiva. Acest lucru este vizibil atât pe social media, cât şi în apariţiile sale publice.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările