Gina Pistol, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre divorţul părinţilor: „M-am simţit a nimănui” VIDEO

Gina Pistol, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre divorţul părinţilor: „M-am simţit a nimănui” VIDEO

Gina Pistol şi-a pus sufletul pe tavă în cea mai nouă ediţie a podcastului "Fain şi simplu", realizat de Mihai Morar. Mereu cu zâmbetul pe buze şi foarte pozitivă, Gina şi-a arătat vulnerabilităţile şi temerile atunci când s-a întors în timp, ca să vorbească despre copilărie.

Are mereu un zâmbet pe chip şi nu ai cred că a trăit vreun mare necaz în viaţă. Totuşi, Gina Pistol (40 de ani) ascunde o dramă legată de familie. Pe când avea doar 6 ani, părinţii Ginei Pistol au divorţat, iar vedeta a rămas marcată de acel moment. L-a rememorat în discuţia recentă cu Mihai Morar, la podcastul "Fain şi simplu", recunâscând că teama de abandon a fost trauma pe care a dus-o cu ea din copilărie, până la maturitate, şi care i-a sabotat multe relaţii, de-a lungul timpului.

Gina Pistol: "M-aş întoarce la mine copil şi m-aş îmbrăţişa"

Întrebată în ce loc sau la ce moment s-a întoarce, din copilăria ei, Gina a răspuns, cu emoţie: „M-aş reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viaţa mea când (oftează)... ai mei se despărţiseră (...). 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările