GALERIE FOTO Cine are cele mai frumoase picioare din lume

 GALERIE FOTO Cine are cele mai frumoase picioare din lume

Kelly Brook are cele mai frumoase picioare din lume

Fiecare star de la Hollywood are atuurile sale. Dacă unele dintre ele se mândresc cu chipul lor minunant, altele stârnescu invidia cu frumoasele lor picioare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform unui clasament realizat de Emjoi Lady ROTOshave, doar opt vedete şi-au câştigat acest titlu.


Pe prima poziţie se află se află manechinul Kelly Brook, urmată de Kylie Minogue, ale cărei picioare au o formă atât de armonioasă, încât stârnesc invidia multora, iar pe locul al treilea s-a clasat Cheryl Cole.

Deşi nu a prins un loc pe podium, frumoasa cântăreaţă Alesha Dixon nu a ratat nici ea acest titlu, ea ocupând locul patru. Angelina Jolie, care, deşi şi-a adjudecat numeroase titluri de-a lungul carierei sale, a reuşit să se claseze doar pe locul cinci. Actriţa şi femeia de afaceri Elle McPherson s-a clasat pe locul şase, fiind urmată de Abbey Clancy şi Victoria Beckham, care, deşi face mari eforturi şi sacrificii pentru a se menţine, a reuşit să se poziţioneze doar pe ultimul loc în acest top.

Iată o galerie foto cu vedetele cu cele mai sexy picioare
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările