Gafa de proporţii pe care a făcut-o Kate Middleton la recepţia summit-ului G7. Cum a putut să îi spună prinţului Charles

Gafa de proporţii pe care a făcut-o Kate Middleton la recepţia summit-ului G7. Cum a putut să îi spună prinţului Charles

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Foto: Profimedia

Kate Middleton a făcut o gafă imensă, având în vedere solemnitatea momentului la care se afla. Ce s-a întâmplat la recepţie?

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost vineri seara gazda unei recepţii în onoarea liderilor statelor din grupul G7. Summitul a avut loc timp de trei zile în Cornwall şi este prima reuniune a liderilor G7 faţă în faţă din pandemie. Reprezintă primul eveniment public major în care aceştia s-au reunit după funeraliile prinţului consort Philip, în aprilie.

La recepţia regală a summit-ului G7 care a avut loc în Cornwall, Anglia, au participat nume grele şi şefi de stat. Suverana în vârstă de 95 de ani a fost însoţită de ceilalţi cei mai importanţi membri ai familiei regale britanice: fiul său şi prinţul moştenitor Charles şi soţia acestuia Camilla, precum şi nepotul reginei, prinţul William, şi soţia acestuia, Kate.

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările