FOTO Lavinia Pârva, pe ultima sută de metri cu sarcina. Ştefan Bănică, despre copil: „Îmi doresc să stea într-o ţară unde poate să crească frumos, să se dezvolte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Lavinia Pârva urmează să nască la începutul lunii iunie un băieţel, primul copil din relaţia cu actorul şi cântăreţul Ştefan Bănică Jr. Deşi se află pe ultima sută de metri cu sarcina, vedeta este încă foarte activă, fiind recent surprinsă la cumpărături.

Ştefan Bănică (51 de ani) şi Lavinia Pârva (34 de ani), care sunt împreună de opt ani, vor deveni părinţi la începutul lunii iunie, când vedeta va naşte un băieţel. 

Recent, paparazzi Click! au surprins-o pe Lavinia Pârva în compania mamei sale, care a venit de la Timişoara pentru a-şi ajuta fiica la prima naştere. 

image

Lavinia Pârva, alături de mama sa FOTO Click! 

Recent, Ştefan Bănică a mărturisit pentru Libertatea că abia aşteaptă să devină tată pentru a treia oară: „Aştept cu mare drag şi mare dragoste. Ca orice părinte, îmi doresc să aibă un viitor frumos. Să stea într-o ţară unde poate să crească frumos, să se dezvolte. Nu îmi e teamă de lumea în care trăim şi pentru că devin pentru a treia oară tată, las lucrurile să vină de la sine. E o vorbă: «Spune-i lui Dumnezeu ce planuri ai ca să râdă de tine»“. 

Lavinia Pârva a apărut şi pe coperta numărului din martie al revistei Unica, pentru care a realizat şi un pictorial în care şi-a evidenţiat burtica de gravidă. Cântăreaţa a explicat că sarcina nu a fost programată, însă, evident, este în culmea fericirii. 

„Cred că momentul ne-a ales pe noi. Eu nu am programat niciodată momentele importante din viaţa mea. Am avut mereu certitudinea că dacă un lucru este menit să se întâmple, se va întâmpla cu siguranţă. Această minune a venit la momentul potrivit în viaţa noastră, fără programări sau lucruri premeditate. Mi-am dorit, în schimb, ca acest lucru să vină atunci când eu sunt suficient de matură şi responsabilă, astfel încât să-i ofer o educaţie şi o viaţă bună celui mic. Nu ştiu dacă am ajuns acolo, dar sper să fiu o mamă bună şi să-i ofer copilului meu tot ce e mai bun şi mai frumos pe această lume. (...) Bebe e bine sănătos, frumos şi haios! Ar trebui să vină pe lume atunci când primăvara îşi dă întâlnire cu vara! Abia aştept…“, a povestit Lavinia Pârva pentru unica.ro.

image

Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva s-au căsătorit civil, în 2017, după şase ani de relaţie. Cei doi şi-au oficializat relaţia în mare secret, luându-şi prin surprindere prietenii, care au fost invitaţi la o petrecere în Balcic, Bulgaria, fără a şti, iniţial, ce sărbătoresc.

Ştefan Bănică mai are o fetiţă, în vârstă de 13 ani, din căsătoria cu Andreea Marin (2006-2013) şi un băiat în vârstă de 19 ani, Radu Ştefan Bănică, dintr-o relaţie de cinci ani cu Camelia Constantinescu. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite