Fost model, dezvăluiri despre relaţia cu Woody Allen începută pe când ea avea 16 ani: întreţineau relaţii sexuale cu soţia lui, Mia Farrow

Fost model, dezvăluiri despre relaţia cu Woody Allen începută pe când ea avea 16 ani: întreţineau relaţii sexuale cu soţia lui, Mia Farrow

Woody Allen FOTO Guliver/Getty Images

Fostul model Babi Christina Engelhardt, în vârstă de 59 de ani, a dezvăluit că a avut o relaţie cu regizorul Woody Allen (83 de ani). Aventura ar fi început când ea avea doar 16 ani, în timp ce cineastul american avea 41 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Babi Christina Engelhardt a spus, într-un interviu acordat pentru The Hollywood Reporter, că avea 16 ani şi era elevă la liceu când a început să se întâlnească cu Woody Allen, care avea la acea vreme 41 de ani, potrivit Daily Mail

Femeia, care susţine că a fost sursa de inspiraţie a lui Woody Allen pentru filmul „Manhattan“ (1979), a vorbit despre relaţia ei cu acesta. 
 
Ea spune că povestea de dragoste din film dintre un scriitor de peste 40 de ani, care începe o relaţie cu o tânără de 16 ani după mai multe eşecuri matrimoniale, îi aminteşte de relaţia pe care a avut-o cu Woody Allen.
   
„Încă sunt impresionată de el ca artist. Cum s-a jucat cu personajele din filmele sale şi cum s-a jucat cu mine“, spune Engelhardt, care deşi este susţinătoare a mişcării #MeToo refuză să-l atace pe Allen. „Este ca şi cum acum aş vrea să îl distrug“, adaugă ea, idee pe care o refuză.

Babi Christina Engelhardt are acum 59 de ani, este divorţată şi este mama a două fete, studente.
 
Christina Engelhardt FOTO Daily Mail/The Hollywood Reporter
 
„Nu îl atac pe Woody. Este vorba doar despre povestea mea de dragoste. Asta m-a făcut cine sunt astăzi şi nu am niciun regret“, a mai spus ea. 
 
Modelul a recunoscut că ea a făcut primul pas atunci când i-a lăsat un bileţel cu numărul ei de telefon, după ce l-a văzut într-un restaurant din New York. „Ai semnat multe autografe, aici este al meu“, scria în bileţelul lăsat regizorului, care a căutat-o ulterior pentru a o invita în apartamentul său din Fifth Avenue.
 
Fostul model afirmă că regizorul impunea condiţii, una dintre ele fiind ca întâlnirile lor să aibă loc în apartamentul său din Fifth Avenue, care avea ferestrele spre Central Park.
 
Cei doi au avut o relaţie timp de opt ani, iar pe vremea când ea avea 20 de ani, Allen i-a prezentat-o pe 
noua lui iubită, actriţa Mia Farrow. La scurt timp, aceştia au început să aibă întâlniri în trei. După cum spune modelul, ei obişnuiau să întreţină relaţii intime în trei, dar şi cu alte femei.
 
Allen şi Farrow au refuzat să comenteze pe marginea subiectului.
 
Woody Allen şi Mia Farrow FOTO Guliver/Getty Images   
 
Fiica adoptivă a lui Allen şi a actriţei Mia Farrow, Dylan Farrow, l-a acuzat în 1992 pe tatăl său că a abuzat-o sexual când era o copilă. În aceeaşi perioadă, cineastul a început o relaţie cu o altă fiică adoptivă, Soon-Yi Previn, pe atunci în vârstă de 19 ani şi cu care până la urmă s-a căsătorit în 1997.

Despărţirea dintre Woody Allen şi fosta soţie, actriţa Mia Farrow, a fost grăbită după ce femeia a descoperit aventura pe care regizorul o avea cu fiica ei adoptată. Farrow a găsit poze nud cu Soon-Yi Previn în apartamentul lui Allen. 

Woody Allen, născut pe 1 decembrie 1935, la New York, este regizor, scenarist şi actor. A debutat ca regizor cu „What's Up, Tiger Lily?”, în 1966, iar printre cele mai cunoscute filme ale sale se numără „Annie Hall” (1977), „Manhattan” (1979), „Another Woman” (1988), „Match Point” (2005), „Vicky Cristina Barcelona” (2008), „Midnight in Paris” (2011) şi „Blue Jasmine” (2013).

Cinastul a fost recompensat cu trei premii Oscar pentru cel mai bun scenariu original - în 2012, pentru „Midnight in Paris“, în 1987, pentru „Hannah and Her Sisters“, şi în 1978, pentru „Annie Hall“, şi unul pentru regie, în 1978, pentru „Annie Hall“. Din palmaresul său mai fac parte, între altele, trei trofee Globul de Aur şi şapte premii BAFTA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările