Fiica lui Mihai Gâdea a luat Bacalaureatul şi se pregăteşte de facultate. Karina nu îşi va continua studiile în România

Fiica lui Mihai Gâdea a luat Bacalaureatul şi se pregăteşte de facultate. Karina nu îşi va continua studiile în România

Karina Maisha, fiica prezentatorului Mihai Gâdea Foto: Facebook Mihai Gadea

Karina Maisha, fiica prezentatorului Mihai Gâdea a susţinut Bacalaureatul săptămâna trecută, iar luni a aflat rezultatele. Tatăl ei se declară mulţumit de reuşita adolescentei, care, potrivit lui, îşi va continua studiile în străinătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele, care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale”, a declarat Mihai Gâdea pentru impact.ro despre succesul fiicei de la Bacalaureat. 

Totodată, el a mai menţionat că fiica sa Karina Maisha, în vârstă de 19 ani, a fost deja acceptată la o universitate importantă din Olanda, unde se va pregăti în creative-business.
 
Mihai Gâdea, realizatorul de la Antena 3, este într-o relaţie de aproximativ 18 ani cu Agatha Kundri. Aceasta este fiica unui pastor adventist din Timişoara şi a absolvit Universitatea de Vest din Timişoara, în 2004, iar acum este sociolog, potrivit viva.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările